Tot ce trebuie să știți despre echilibrul

Balanta - creatorii de artă și armonie. Ele sunt întotdeauna la un pas, pentru a crea o capodopera de la zero. Reprezentanții acestui semn au o inimă largă și un acut simț al dreptății. Balanta - cel mai bun și cea mai strălucitoare parte a unei echipe de la locul de muncă, părțile distracție de prietenie și iubitorii de frumos în pat. Ei - popular în cercurile înguste de farmecul și originalitatea lor. Văzându-le o dată, va fi greu de uitat măiestria lor și mulți ani mai târziu. O listă cu virtuțile lor este nelimitată. Acestea toate tind să idealul, și așa mai departe idealul este întotdeauna cu ei.Cântare în

Astfel de personal a găsi un limbaj comun în orice grup. Ele sunt respectuoși față de contractori și așa mai departe sunt întotdeauna de mers pe jos conversații doar bune. Ei sunt capabili de a rezolva orice problemă și întotdeauna găsi puterea de a atinge orice obiectiv. Balanta caută echilibrul în toate, astfel încât să puteți arunca în orice „puncte fierbinți“, care ne-au ajutat să facă față cu o situație dificilă. Balanta - împăciuitori. Ele pot netezi orice situație și de a schimba cursul evenimentelor dincolo de recunoaștere. Schema de lucru ele sunt aproape întotdeauna conservatoare, dar la un moment dat le-au schimbat, nu se teme să plonja în inovații cu capul. Balanta - lucrători talentați, capabili și creative.

dragoste Balanta

Omul Balanta este foarte exigent în ceea ce privește iubita lui. El vede toate neajunsurile sale, trucuri sale viclene și diverse. Dar, uneori, se trezește, „Mat Tereza“, și el caută o scuză în unele acțiuni nebune ale partenerului său. În timpul perioadei „subjugare“, el este foarte blând, generos și galant. El a câștigat femeia aleasă de toate metodele disponibile și nu este disponibilă. Mai mult, el este conștient de faptul că toate etapele au fost perfect, iar aici el începe să studieze în detaliu partenerul său, încercând să dau seama dacă este într-adevăr perfect pentru el? Dacă totul merge bine, apoi continua prietena lui, pentru a evita conflictele și certuri. Și atunci ei vor avea o căsnicie perfectă.

Femeia Balanta ii place sa fie în dragoste în sine. Îi place să știe că face parte dintr-un întreg mai mare. Fata asta apreciază dorința de a noi culmi, ea are nevoie partenerului tau pentru omul ei să crească și să îmbunătățească mereu. În relațiile este important să fie admirat, adorat și apreciat. Dacă ea vede că are nevoie, muta munții de dragul cuiva drag. Harmony - aceasta este ceea ce ea caută în viața ei. Prin urmare, a fost inițial un partener alege cu înțelepciune, și numai atunci inima și corpul.Balanta in pat

Omul Balanta prefera joc logic, nu turnee sportive. Prin urmare, nu este tenul atletic. Dar el este inteligent și găsește întotdeauna o modalitate de a găsi un compromis. Mintea lui - un magnet pentru corpurile de sex feminin. Balanta - iubitorii de dezmierdări lungi. El studiază fiecare milimetru al corpului de doamna lui de a face pe plac și să satisfacă lor „foamea“. Ii place tot felul de mângâieri, astfel încât să nu-ți fie teamă să-l exprime cu toate dorințele lor cele mai multe secrete.

Cântare Woman utilizate pentru a se bucura de jocuri de dragoste. Ea devine placere de la preludiu prelungit, situație premeditat și partenerul perfect. Ea are nevoie de un om cu experiență, care poate satisface fiecare celulă a corpului ei. Ea iubește rafinamentul, astfel încât lenjerie de corp a stabilit întotdeauna cel mai scump, iar decorul camerei este aproape întotdeauna echipat cu o oglindă pe tavan, astfel încât să poată primi plăcere estetică de proces. El apreciază soiul, astfel încât conservatorii - nu tipul de om în pat.

Zonele erogene Balanta

Balanta zona erogena - este creierul lor. Le place să fie înconjurat de originalitate, grijă și atenție. Ei sunt fani curtării non-standard. Asta este ceea ce este în partea de jos burta lor „furnicături.“

La barbati, Balanta loc cel mai erogen - este lor „al cincilea punct“. Mangaie fese provoca mai întâi dorința și atracția din reprezentanții acestui semn.

La femei, o greutate de locuri, care ar trebui să se acorde o atenție specială - este coloana vertebrala. Este un masaj blând și sărutări poate da val placere de dorinta si entuziasm aceste frumuseti. Nu vă fie teamă de a experimenta cu favorit al organismului, deoarece găsirea locul „dreapta“, vă puteți da asupra lor un ocean de poftă.

Balanta prietenie

Balanta prietenie este întotdeauna foarte rece cu sânge. Ei nu a arunca într-un moment dificil, dar, de asemenea, nu ar trebui să fie de așteptat sprijinul lor în jurul ceasului. Ei nu vor lua banii într-un moment dificil, dar va oferi o oportunitate de a câștiga bani pe cont propriu. Sfatul lor a fost întotdeauna sensibil și plin de sobrietate. Abordarea lor la problema cea mai pregnant și pragmatic. Ei privesc la rădăcina problemei, așa că recomandările lor sunt scumpe. Greutățile pozitive este marea lor simț al umorului, spirit vesel și capacitatea de a „supraviețui“ în orice campanie. Ei pot inveseli chiar și cea mai grea zi.

Balanta nu-i place. atunci când cineva încearcă să fie nepoliticos sau să fie nepoliticos. Ei evita conflictele și, prin urmare, sunt de multe ori apar arogant. Ele se îndepărtează de conflict cu elocvența lui și gândirea logică. În campania lor, nu este niciodată pe cineva care este un bătăuș, sau viața veșnic nefericită.

Este important să ne amintim

Fiecare semn zodiacal are un fel de caracteristici semantice care descriu trăsăturile de personalitate și comportament, dar fiecare persoană, în sine, este individual și unic. Pentru fiecare dintre noi, este important să ne amintim că în viață trebuie să se concentreze pe auto-cunoaștere și dezvoltare de sine. Uneori este mai ușor să dea vina totul pe data nașterii noastre, decât refuzul nostru de a păstra înapoi sau pentru a rezolva probleme. dar, cu toate acestea, horoscoape nu devin mai puțin interesante pentru oameni.