Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Astăzi este o mare popularitate de pictura henna pe corp. Această tehnică în India numită „mehndi“. Mulți oameni moderni au apreciat deja avantajele unei astfel de tatuaj: utilizarea de pictura pe corp henna nu încalcă integritatea pielii. Mai mult, Figura păstrat până la două-trei săptămâni. Cum să atragă henna?Trebuie remarcat faptul că vopsea henna ajută pielea în tonuri de roșu și maro, care au diferite grade de intensitate. Este cel mai bine la un astfel de tatuaj va arăta pe palma, spate de mână, picior sau glezna. Aceste zone acoperă script-ul indian, care este modele etnice delicate.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Pentru a efectua un astfel de desen, trebuie să se înarmeze cu henna vă, tampon de bumbac, ulei, stencil, șervețele uscate și umede, muguri de bumbac. Henna poate fi preparat într-un con sau într-o pulbere. În ceea ce privește stencil, atunci este posibil să nu fie necesară în cazul în care aveți de gând să efectuați desen cu mâna liberă.

Cum să atragă henna: Tehnologia procedurii

 • Uscată și curățați pielea tratată trebuie șters cu un tampon de bumbac cu ulei pentru mehndi - ajută pentru a obține un tatuaj mai luminos și mai saturate.
 • Apoi, aveți nevoie pentru a face o incizie și să aplice grosimea medie henna margine de con, în care conicitatea trebuie păstrate în poziție verticală. Fiți conștienți de faptul că, atunci când henna este uscat, desenul va apărea mai îngust. Dacă utilizați un șablon, acesta trebuie să fie atașat la piele și aplica henna pe imaginea prin intermediul.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

 • În cazul în care orice greșeală a fost făcută, trebuie imediat pe un tampon de bumbac pentru a aplica un mehndi pic de ulei și se îndepărtează ușor inexactitățile. Face această procedură ar trebui imediat, deoarece henna se intareste foarte repede și pot lăsa urme nedorite.
 • Figura trebuie lăsat să se usuce complet. Henna se va întuneca și ea va cădea. Șablonul poate fi îndepărtat numai după modelul complet de uscare.
 • Timpul necesar pentru uscare, este direct dependentă de grosimea stratului, dar, în medie, poate fi necesară o oră. Dacă poți, te poate ține mai mult timp - în cele din urmă de desen devine mai saturate.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

 • Pentru tatuajul de culoare a fost mai intensă și luminos, uscat desen nevoie să se ude un tampon de bumbac cu suc de lămâie și zahăr.
 • Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, după îndepărtarea modelul henna va fi roșu aprins. Nu vă fie teamă - se va întuneca ziua următoare.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

În timpul primei mehndi opt la zece ore, în nici un caz nu poate fi udate. Și atunci acest loc nu este recomandat să se spele sau detergent freca - acest lucru va permite mai bine să păstreze tatuajul.

Trebuie remarcat faptul că luminozitatea și rezistența figura depinde de tipul de piele. Tatuajul medie dureaza aproximativ trei săptămâni - principalul lucru să-și amintească despre îngrijirea adecvată.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Cum de a face desenul mai rezistent?

Pentru a prelungi durata de viață a desenului, va trebui să ia în considerare unele dintre recomandările:

 • Nu este necesar de multe ori înotați în piscină sau la mare - din cauza aceasta cifra va veni în jos mai repede.
 • Ar trebui să evite transpirație abundentă, și, prin urmare, nu folosesc adesea sauna, sau sport.
 • Nu luați o baie fierbinte - în acest caz, este mai bine pentru a da preferință să se încălzească sufletul.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

 • Nu se recomandă desen lather - este mai bine să se clătește ușor cu apă.
 • Nu este necesar să se facă îndepărtarea părului în loc de desen.
 • Înainte de a șterge baie model poate fi orice ulei vegetal. Trebuie avut în vedere faptul că fondurile cu ulei mineral - vaselina, ulei pentru copii - nu sunt adecvate.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

 • Pentru a face culoarea tatuaje mai intense, puteți utiliza muștar, susan sau ulei de migdale. După îndepărtarea modelului de pastă este recomandat pentru a șterge înseamnă din când în când este necesar să se repete această procedură.
 • Pentru a figura a devenit umbra mai adânc, puteți ține un tatuaj la soare sau sub o lampă cu infraroșu.


Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Cum de a elimina henna

Ar trebui să înțeleagă că pentru a elimina imaginea care se face cu henna, este imposibil. Acesta va dispărea de la sine după un timp. Cu toate acestea, acest proces poate fi accelerat - pentru a realiza acest lucru va utilizarea frecventă a săpun. exfoliant și alte exfoliante.

remedii populare la fel de eficiente, care sunt folosite pentru curățarea pielii, - poate fi acid citric, pătrunjel, castravete. Există și alte mijloace care să contribuie la accelerarea dispariția figurii, - soluție de peroxid de hidrogen sau clor. Cu toate acestea, trebuie să înțelegem că acestea sunt prea agresive pentru piele, și, prin urmare, nu este recomandat să le folosească.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Run henna nu este atât de dificil. Dacă nu există nici aptitudini necesare, puteți utiliza șablon de construcții - acest lucru va contribui la simplifica foarte mult procedura. De asemenea, ar trebui să aibă în vedere faptul că un astfel de tatuaj nu poate fi complet eliminate, astfel încât desenul ar trebui sa cele mai exacte și frumos. Pentru a face tatuajul mai stabil, este necesar să adere la liniile directoare de mai sus.

Poți picta cu henna?

Nu am mai văzut așa ceva, foarte frumos și am dreptate a fost dornic să învețe cum să facă aceleași cifre. Sunt surprins că nu avem nimeni nu știe ce este posibil, astfel încât să se împodobească. Va fi necesar să se ceară fetelor familiare care lucrează în salonul de înfrumusețare în cazul în care fac acest lucru. Cred că orice fată ar fi doar mai frumos după un astfel de tratament.

În cazul în care numai pentru a face fotografii mai mici, atunci doar o mare, mi-ar plăcea să se lovit de mai multe modele. Dar astfel de modele masive care ocupă o suprafață mare pe corp, nu vom uita, este indiyankam mai potrivit. Ei au fost mult timp acceptată și este probabil să înlocuiască cosmetice obișnuite, și avem o noutate, și este mai bine să nu-l îndoi.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Moda pentru arte a apărut după ce oamenii s-au grabit în masă în vacanță în Egipt, Emirates și Turcia. Sunt vopsea mâinile și picioarele femeii din cauza tradițiilor naționale, și de aceea toate de acest lucru, noi, reprezentanții o altă cultură? Eu sincer nu inteleg de ce membrele lor, vopsea henna și să învețe acest pseudo. Acest lucru se poate face numai în vacanță într-un adăugări exotic pentru imaginea ta.

Și nu-mi place o astfel de artă pictate pe corp, prea multe desene. Și mi se pare greu de imaginat unde puteți merge în acest fel, cred că nu m-ar înțelege în birou. Eu cred că fata românească și așa foarte bine pentru a se decora chiar mai departe. Mehendi plece urât arabe, care sunt cunoscute, în general, nu funcționează și să rămână la domiciliu, astfel încât să le învețe cum să atragă henna

Aida, se poate vedea că nu au fost niciodată într-o țară de Est, altfel ar fi conștienți de faptul că există astfel de lucruri nu apar mai mult decât în ​​țările europene. Acest lucru poate fi cu excepția faptului că numai în India de des, și în afară de aceasta nu vine în minte nu mai este același loc. Și de ce face acest lucru, dacă nu se poate, atunci du-te la mare și cadă cu hidromasaj, în căldura verii, pentru a face aceste desene pe cel mai mult în prezent de ea, cel puțin nu te iubesc.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Alain, nu sunt destul de bine. Da, Mehndi este foarte popular în India. Acolo el poate face într-adevăr, sau doar ocazional. Dar am fost la o nuntă în care mireasa si marrokantsev a fost pictat un mod foarte asemănător: mâinile și picioarele au fost acoperite cu modele foarte frumoase. Pe lângă faptul că punct de vedere estetic este frumos, am citit că este, de asemenea, benefic pentru piele. Deci, eu sunt ceea ce ar trebui să vă răsfățați acest.

Christina, deoarece poate fi benefic pentru piele, care este, în cazul în care căldura nu poate fi spălată, iar transpirația persoanei și rămâne într-o stare murdar, care poate fi beneficia de ea. Deci, vă puteți ridica fungii în picioare și nu numai. Iar faptul că o pereche marrokantsev face acest lucru, aceasta nu înseamnă că tot ceea ce fac asta, e ca si cum o pereche ar fi, de asemenea, făcute în Volgograd, vă spune atunci că este la modă în România.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Aida casatoriilor pe care tocmai ați observat. Îmi amintesc că în tinerețea mea, am urmarit seria TV „Clone“, iar când personajul principal Jade a fost o nunta, totul henna izrisoval. Atunci nu am înțeles ce este, dar a remarcat cât de frumos arată. Când m-am căsătorit, de asemenea, am decis să apeleze la salon pentru a face un cuplu de imagini pe corp. Părea doar superb.

Dacă nu se poate spăla cu apă caldă, că aceste modele sunt conservate mai mult, se pare un pic mai mult și este imposibil să se spele. Atunci nu fi surprins dacă modelele locurile devin apoi senzația de mâncărime și, eventual, va exista o ciuperca. Doar sălbăticia, nu ar fi de acord cu acest lucru, deoarece este încă câteva ore va trebui să stea pe jumătate gol încă în timp ce toate acestea vor fi aplicate pe corpul.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

În vacanță în Turcia permite obținerea tatuaj. Acolo aceste servicii la fiecare pas. Vtyuhivayut Desigur, până în prezent mehndi turc kalyaki-Malaki departe, dar cei care doresc să încerce ceva nou recomanda. Adevărat sub apă sărată și model soare fierbinte dispare rapid. Pe de altă parte - nu toate vreau viața să meargă cu „înfrumusețarea“.

Nina, faptul de a problemei este faptul că turcii nu au știut cum să o facă cu aceeași calitate. Indieni. Acum, dacă ai noroc, în viitor, pentru a vizita India, atunci veți putea compara calitatea de artiști din diferite țări. Ei vor face sa atât de aceste modele, chiar și apă pentru o lungă perioadă de timp nu va fi capabil să se spele pe nimic, dar viața și ei, de asemenea, nu va rămâne, nu poate fi frică.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Lucy, imaginați-vă că sunteți în India, a fost pur și simplu ridicol, nu îndrăznești să mergi acolo cu astfel de modele pe corp? imediat v-ar fi preluat lui, și, de fapt, există unii oameni nu sta pe ceremonia cu femei. De asemenea, ar avea o săptămână să renunțe la produse lactate, deoarece acestea vaci sfânt zhivotnoe.Tak este mai bine să mergem pictat, chiar și la locul de muncă în viața ta, nimic nu va amenința.

Cum să atragă secretele henna aplicarea tatuaje temporare

Doar minunat, un substitut bun pentru un tatuaj clasic. De exemplu, eu sunt în imposibilitatea de a purta un tatuaj permanent, astfel încât aceste cifre pentru mine la momentul respectiv. Principalul lucru este de a ajunge la acest maestru profesionist, care va face totul frumos, nu să piuie. Odată ce ați făcut în prezent în mâinile unui astfel de model, aspect deosebit, în timpul concediului suficient pentru el.

El este de a face acest lucru în salon în Delhi. Cum este frumos, pur și simplu am vrut să fac un tatuaj pe corp. Este un ritual. De altfel, la Moscova oferă, de asemenea acest serviciu, dar nu am îndrăznit să, într-un fel un pic confuz de lipsa de experiență corespunzătoare de la masterat nu doresc să ajungă la tencuiesc organismului. Este păcat că nu durează atâta timp cât ne-am dori, dar este atat de frumos, este nevoie de respiratia.

Pictura este frumos, dar prea mult volum, ocupă o parte considerabilă a corpului. În ceea ce pentru mine, asa ca tatuajul ar trebui să fie mici (undeva pe umăr sau glezna), și apoi doar incredibil de maiestrie de lungă durată. Mă întreb dacă este posibil să se facă un model în aceeași clar, dar de dimensiuni mai mici? Apoi, aș fi făcut pentru un timp și a fost ca, decorate în stil indian