Cum de a trimite un fax de la computer

KakImenno.ru cum să rezolve problemele versiunea completă

In ciuda prevalentei tot mai mare a internetului și comoditatea sunt evidente, care poartă cu ea un transfer de diverse documente prin e-mail, multe organizații continuă să folosească o varietate de aparate fax în fluxul de lucru lor. Este greu de spus ce se datorează. Dacă teama de dezvoltare a ceva nou (calculator pentru mulți oameni din generația mai în vârstă, și așa mai rămâne ceva slozhnopostizhimym), și poate fi nostalgie pentru expresia sacramentală, „Eu începe!“.

Din acest motiv, situație frecventă atunci când aveți nevoie urgentă de a trimite la o anumită organizație a documentului, dar nu aveți un fax, iar pe de altă parte nu a auzit și nu folosesc e-mail. Cum să fie în această situație și dacă este posibil să se trimită un fax de la computer?


Pentru a rezolva această problemă, puteți utiliza „Communication & Fax“ un modem de fax extern sau intern, precum și componenta de distribuție a sistemului de operare Windows. Dar în zilele noastre este aproape nu este important, deoarece modemuri de date funcționează în conexiunea la Internet Dial-Up, care este în liniște de viață în zilele lor și puțin utilizate.


Uita-te la rezultatele pot fi trimise în aceeași fereastră în tabelul de la un pic mai mic, actualizarea periodic browser-ul dumneavoastră.


<

?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>
Pe acest site există și un fax la transmisie în funcție de diferite numere care trebuie să fie descărcate ca fișier CSV format.

Singura problemă care poate apărea atunci când utilizați oricare dintre aceste servicii - recepționează faxuri manual. Nu toți lucrătorii de birou a luat telefonul și a auzit sunetul distinctiv al unei informații suficient de fax pentru a apăsa butonul „Start“ pentru a începe recepția. În acest caz, poate ajuta la un apel preliminar organizației și a cerut să traducă aparatul fax în modul automat.