8 caracteristici ale publicației cowboy prezent în jurul luminii

8 caracteristici ale publicației cowboy prezent în jurul luminii

Cuvântul „cowboy“, înregistrată în limba engleză din 1725. A însemnat un călăreț care a fost angajat să aibă grijă de turmă. În timpul Revoluției Americane (1775-1783) a fost un cuvânt ofensator - așa-numitele persoane care au luat partea Angliei.1 Texas - locul de nastere al cowboy americani. Aici ei se numesc cowpuncher. cowboys Real încă face o viață creșterea animalelor și / sau participarea la rodeo. Sportul are originea în prima jumătate a secolului al XIX-lea din Statele Unite.

8 caracteristici ale publicației cowboy prezent în jurul luminii

2 Hat numit „maestru al stepelor“ sau „Stetson“. Acesta a fost creat în 1865 de John Stetson.

3 tricouri carouri a devenit un profesionist tăietori de lemne de îmbrăcăminte la nord și sud de cowboy din Vestul Sălbatic în secolul al XIX-lea. Celula este povestea tartans scoțian (țesătură de lână, din care kilturi cusute). Inițial, cămașa nu era buzunarele (precum și pe pantaloni). Toate lucrurile mici au fost plasate într-o vestă de piele. De multe ori nu a existat nici o cămașă și guler, astfel încât esarfa legat în jurul gâtului, care protejează de soare.4 mănuși din piele. Una dintre cele mai frecvente leziuni Roper (tratament cu un masterat de cablu) - separarea degetului mare. În timpul Rodeo mănuși de frecat pe bază de colofoniu.

5 Lasso. Cowboys prefera coarda de tăbăcită, este numit un arcan sau Reate, cu strângere lațul. Mai grea linie, cu atât mai repede aruncarea. Bull Riding (discurs pe un taur) sunt folosite funie impletita cu bucle pentru mâini (stânga sau dreapta). Cablurile locuri captura curele din piele într-o anumită direcție, astfel încât îndoit într-o parte este mai bună decât cealaltă.

6 Belt cowboy de rodeo nu a purta, a purtat bretele - cataramă de metal largă poate deteriora țesutul moale al abdomenului.

7 Chaps purtate peste pantaloni. Numele vine de la „chaparreras“ spaniolă - pantaloni de protecție călăreț în timpul conducerii pe bucșa comună în nordul Chaparral Mexic - tufiș sclerofile. Chaps sunt de obicei realizate din piele de vacă, care a părăsit blana. Există mai multe varietăți fălcii „pusca“ - picioare lungi cusute de-a lungul întregii lungimi, „aripi de liliac“ - o bucată de piele învelește picior și fixată în spatele „sherstyanka“ - cu franjuri lână. Rodeo purtate sub îmbrăcăminte de protecție - genunchiere, pad pe coccisul.

8 cizme cu blaturi de mare, deget de la picior ascutit si toc - acestea sunt ușor să se strecoare în etrierul și de a ajuta șederea călărețul în șa. În fotografie așa-numitele cizme tăvălugului. care pantofi pentru a satisface animal deosebit de zelos sau pe vreme rea.

Foto: Shutterstock (X2)