Cum pentru a numi site-ul web cele mai bune metode de a alege un nume de domeniu și site-ul

Cum suna o barcă, așa că va pluti pentru proiecte on-line, acest lucru este adevărat. Nu există nici o îndoială - de la numele domeniului site-ului și într-o mare măsură depinde de succesul viitorului site. Ne-am angajat mult timp în promovarea site-urilor și-au dezvoltat unele linii directoare pentru selectarea titlului, nu în stilul „frumos / nu frumos,“ ia în considerare opțiunile pentru modul de a numi site-ul care a avut succes.De ce numele este atât de important?

Creșterea numărului de comenzi. În cazul în care numele de domeniu poate fi văzut tematichnost îngust, crește site-ul de conversie. Aproximativ vorbind utilizator mai degrabă comanda un on-line bikecenter.ru mountain bike, decât magazinul online scop mai general.

Ce să ia în considerare atunci când aleg numele

autenticitate

În acest caz, - denumirea corespunzătoare conținutului site-ului. În mod ideal, numele site-ului ar trebui să reflecte conținutul său, cel puțin problema - nu induce în eroare utilizatorii, nu este necesar pentru a apela site-ul firma de avocatura urist-besplatno.ru

memorabil

În cazul în care utilizatorul a comandat de pe site-ul feed pentru pisica, această comandă unul. Dacă el a fost capabil să două luni, să-și amintească unde a comandat produsele alimentare - este un client regulat și o mulțime de comenzi.

Alte lucruri fiind egale, numele scurt al site-ului va fi întotdeauna mai bine decât o lungă.

The Spoken și capacitatea de a scrie de ureche

Numele site-ului pe baza domeniului legkozapomenayuschegosya

Esența metodei - să ia o scurta usor de retinut numele de domeniu și de a face site-ul dvs. bazat pe ea. Aceste domenii pot fi găsite cu ușurință de vanzare la licitație de domeniu, la dezavantajele includ costul ridicat al domeniului frumos.Exemple de proiecte de succes: ivi.ru, avito.ru, ozon.ru

Numele pe baza cuvintelor cheie

Modul optim, în cazul în care se pune accent pe optimizarea motorului de căutare a site-ului. dar, din păcate, în cele mai multe subiecte comerciale toate versiunile de succes sunt deja ocupate și trebuie să utilizați metodele descrise mai jos.

Exemple de proiecte de succes: remont-telefonov.ru, lechenie-diabeta.ru

Derivația de cuvinte cheie

Adăugarea la încheierea nou cuvânt cheie - este un nume frumos, plus cuvântul cheie în titlu. O modalitate buna de a păstra cuvântul cheie în numele de domeniu, nu face ceva mai greu de citit dintr-un domeniu.

Exemple de proiecte de succes: tourister.ru, freelansim.ru

plus pentru cuvinte cheie +

Atunci când într-adevăr doriți scurt un domeniu frumos, cu un cuvânt cheie, dar el e ocupat, ea vine în minte este de a adăuga numele care poate fi, nu este foarte frumos, dar de multe ori titlu de lucru:

Exemple de proiecte de succes: credit24.ru, vseinstrumenti.ru, docdoc.ru, seoklub.ru 🙂

Cauza, dar nu și cuvinte cheie

La majoritatea subiecților, există cuvinte Slang care sunt cunoscute pentru potențialii vizitatori și pot identifica cu ușurință site-ul. În acest fel puteți găsi un nume foarte potrivit, cum ar fi restante pentru companiile de transport.

Exemple de proiecte de succes: ochkarik.ru

Numele site-ului dupa numele companiei

Acest proces poate fi atât de succes și eșec. Aceasta depinde de doi factori:

  1. Lizibilitatea numele organizației.
  2. Ai de gând pentru a atrage vizitatori de pe Internet.

Dacă numele dvs. de companie de constructii OJSC „SSHMNU“ și doriți să obțineți clienții de pe internet - ar trebui să vină cu un nume de domeniu interesant.

Exemple de proiecte de succes: ibm.com

nume de domenii care nu ar trebui să fie utilizate

Utilizarea formei de proprietate a numelui de domeniu: oooirbis.ru - reduce lizibilitatea și memorabilitatea unui domeniu, nu trebuie să aibă o încărcare mai semantică.

Utilizarea de abrevieri în titlu - mai mult, plus decât minus scade lizibilitatea și memorabilitate al unui domeniu.

Utilizarea cuvintelor cheie cu erori: utilizarea ctol.ru în loc stol.ru, memorabilitatea reduce lizibilitatea.

Numele comenzii de selecție site-ului

Comanda un site >>
de SEOKlub