ora Clasa (gradul 3) pe tema orelor de clasă despre „cât de dificil este de a fi o mama,“ free download,

oră de clasă pe tema: „Ce este de memorie“

oră de clasă pe tema „Ce este memoria?“ pentru elevii din clasa a patra.

oră de clasă pe tema: „Cum să te protejezi de obiceiuri proaste“ ( „nebunie voluntară“)Obiectiv: Stabilirea poziției de confruntare periculoase pentru sănătatea și viața de dependenta - de droguri, alcool, fumatul, pentru a dezvolta interesul copiilor în cunoaștere; ZOZh.Mesto Promovarea: klassVremya 45 minutVozr.

oră de clasă pe tema: „Cât de greu să fie o fată“

Această oră de clasă dedicată Zilei Internaționale a Femeii. Băieții au avut o mare oportunitate de a vizita ca fetele. Ei au încercat să se comporte în competiții, cum ar fi: - „ajutor mamei mele“ - „Miracolul.oră de clasă pe tema: „Cum de a păstra o stare de spirit bună și face pe oameni fericiți“

Obiective: -formarea cunoștințele necesare pentru a păstra și întări sănătatea; activitățile -aktivizirovat înscriși în punerea în aplicare a normelor zdorovesberezheniya; -dezvoltarea abilităților folosind char obținute.

oră de clasă pe tema: „Cum să nu iubești acest pământ sfânt.“

Scop: Familiarizarea cu episoade individuale din istoria Republicii Mordovia pentru a aduce un sentiment de mândrie în patria lor mici, poporul său, să-i familiarizeze cu simbolurile ortodoxe și oameni mari; dezvăluie.

oră de clasă pe tema „Care sunt profesia“

oră de clasă pe tema „Care sunt profesia.“