Cum să contactați asistența VKontakte (instrucțiuni)

Scrie în serviciul VKontakte de sprijin posibil ca și în cazul în care aveți acces la o pagină personală, iar în absența acestuia. Vă oferim cea mai cuprinzătoare de revizuire metode existente:Cum de a scrie o scrisoare de sprijin, dacă aveți acces la o pagină personală?

Conectați-vă cu numele de utilizator și parola. În colțul din dreapta sus al scopului și faceți clic pe mouse-ul pe numele. Selectați elementul „Help“.

Cum să contactați asistența VKontakte (instrucțiuni)

Pagină deschide directorul de căutare VKontakte. Dezvelirea prima secțiune de referință disponibile.

Cum să contactați asistența VKontakte (instrucțiuni)

Apoi, faceți clic pe butonul „Acest lucru nu rezolvă problema mea“, apoi faceți clic pe link-ul „încă mai am întrebări.“

Cum să contactați asistența VKontakte (instrucțiuni)
faceți clic pe „Intreaba“ în fereastra pop-up.

Cum să contactați asistența VKontakte (instrucțiuni)

Există un formular pentru a contacta serviciul de asistență. Umple. Trimitem.

Contactați VK.kom suport și se poate utiliza în mod direct poștă. Tot ceea ce este necesar - este de a trimite un e-mail la caseta [email protected]. Răspunsul la astfel de scrisori în aproximativ 3-4 zile, așa că vă rugăm să aveți răbdare.

Formularul extins pentru a restabili accesul la pagina

UTILE? DO repost!

Încercați să instrucțiunea metoda 3. Poate că, totuși, este necesar să apăsați, deoarece evazioniștii ar putea petrece, de asemenea, o parte din încercările tale.
De asemenea, verificați PC-ul pentru viruși.

Nu pot merge la pagina ta. sigur că parola, dar numărul a fost schimbat de mai multe ori și nu poate aminti care a fost ultimul. Când vi se solicită, numele nu scrie găsit. Și tu nu vrei un nou început. Ce să fac?

Am fost spart. Schimbarea parolei, fără nici un rezultat. Ștergerea paginilor, ei vostonavlivaet atacator. Am scris tuturor prietenilor mei rahat. Ce fac?

Trimite un mesaj pentru a sprijini (fie direct, fie în numele unui alt) pe care un atacator anulează cererea. Ia-o fotografie de docuri și pe o bucată de hârtie scrie data curentă pentru a confirma că aceasta este într-adevăr te. Prima pagină hacked congela, iar apoi va fi capabil de a procesa trei pentru a debloca acest manual.Nu mă pot conecta la pagina de mai multe ori înainte de a trimite cererea de a restabili aprobate scrieri, dar nu pot intra, iar acum chiar și atunci când contactați echipa de asistență scrie:

Cookie-urile sunt curățate, verificate pe viruși. Ce să fac?

Recent, pagina mea de tocat cu durere în jumătate am vostonovila acces la ea. Dar acum trebuie să fie activat. Dar, post care a fost înregistrată pagina, nu l-am folosi cu fondarea tobezh pagina de peste 6 ani. Prin urmare, nu-mi amintesc nici o informație cu privire la aceasta. Încercarea de a folosi o secțiune a unui alt post am scos din nou activa pagina plin de cerc vicios. Spune-mi ce să fac?

Prin aplicarea avansată VC în conformitate cu instrucțiunile încercați metoda 3.

așteptați Simpatic. Pentru limita reală este depășită. De asemenea, verificați computerul pentru viruși. De asemenea, vă sfătuiesc să citiți această pagină.

În cazul în care a fost mai mult de o jumătate de an, pagina, probabil, scos complet.
Încercați să scrie în sprijinul VC (a se vedea. Mai sus). Dar, dacă ați eliminat deja toate rădăcinile, atunci nu funcționează.

Vă rugăm să contactați serviciul de asistență pentru clienți în detrimentul unei clone care utilizează datele și fotografiile mele. De ce nu este îndepărtat și nu-l blocheze. Ce să fac?

1. Ce a spus de sprijin?
2. Sunteti o fotografie a fundalului monitorului cu documentele în mână au fost trimise pentru a dovedi că clona - el, și nu-i așa?

Se pare că am spart VC, nu pot ajunge la pagina dvs., care pur și simplu nu a făcut și să se înregistreze pentru parole noi și modificate. Asta pur și simplu nu a făcut. Vă cer ajutorul tău.

Noi trebuie să înceapă cu tratamentul virusului Doctor Web. Instrucțiuni suplimentare de acțiune aici.

Bine ai venit stai cu versiunea mobilă a VC și nu se poate scrie la sprijinul atât se plâng că imaginile postate în grupul

A se vedea metoda 3 de aici. Ai nevoie de un al doilea cartela SIM.

Accelerarea procesului, este puțin probabil să reușească. Puteți scrie la pagina de suport de oricare dintre prietenii tăi, dar este probabil să trebuiască să aștepte 04 mai și se repetă cererea.

Încercați să actualizați flash player, sau încercați un alt browser (de exemplu, Google Chrome)

Suport mai bun pentru e-mail.
Și despre mesajele personale - trebuie să fie pe computer pentru a verifica pentru viruși sau nu de a utiliza acest computer om partajat. (Este posibil ca în browser-ul arata doar parola salvate).

Bună ziua, azi nu a fost capabil să meargă la pagina pe care ar trebui să fie eliberat pentru a introduce numărul, am intra și el îmi dă o eroare spunând. numărul corect. Ce să faci atunci?

Bine ai venit! a doua mea timp pentru a bloca pagina. prima dată, a scris că a existat o spargere, dar a doua oară pe care l-am trimis tuturor străinilor să intre într-o prietenie cu mine etc. Unitatea a fost pe săptămână. De ce? te rog spune-mi. Acesta este site-ul meu, de ce pe o astfel de mare de timp pentru a bloca, cu toate că nu am comis așa ceva. Nu înțeleg ....
Este posibil ca pagina mea lăsați în repaus. Dacă există o fisură, mă ocup eu.
Se așteaptă un răspuns sau sfat este foarte posibil ca să o facă.

Întrebați pe cineva de la prieteni în numele dvs. pentru a scrie în sprijinul VC. Poate că trimiterea smsok dvs. nefumător în setarea VC. Ei vor repara.

Bine ai venit! pagina inghetat. Eu stau doar cu versiunea mobilă. Într-un fel, cu ea nu pot contacta suportul. întrebare pentru a cere. Am scris postul [email protected]

Dar poate că există o cale de a rezolva problema rapid? Pe pagina se plâng în mod constant concurenți, deoarece este în mod constant blocat.

Ye uitat parola de autentificare și de e-mail. Și numerele am de la care a fost făcută înregistrarea.

Fata - o fraudă și suport tehnic nu are nimic de-a face pentru sprijinul nu cere coduri de SMS-uri.
În acest caz, vă recomand să contactați serviciul de asistență pentru clienți (a se vedea instrucțiunile de mai sus) și spune-le ca este.
Pagina veche, puteți încerca în continuare să se întoarcă de instrucțiunea metoda 3.