Cum de a lega o pălărie pentru incepatori cu un POM-POM, sport, pentru bărbați, copii, sfaturi, diagrame,

Sfaturi pentru tricotat începe

Înainte de a începe să tricot o pălărie cu mâinile sale, este necesar să se facă măsurători. Pentru că în primul rând nevoie de un volum al produsului sau în partea de jos. În acest scop, următoarea formulă este folosită pentru tricotat: circumferința capului înmulțit cu 6, 28 (2 π x).Deci, în primul rând, am masura independent următoarele distanțe pentru frizură. În primul rând - aceasta este circumferința capului. A doua distanță - pornind de la frunte și se termină cu limita dintre gât și craniu. Uneori ai nevoie de oa treia dimensiune - și anume, distanța dintre urechi, precum și de la început până la coroana. Poate fi astfel că sunteți produsul principal nu este în prezent, și o altă persoană, în acest caz, nu aveți etaloane, atunci puteți vedea dimensiunile prezentate în exemplul de fotografie.

Cum de a lega o pălărie pentru incepatori cu un POM-POM, sport, pentru bărbați, copii, sfaturi, diagrame,

Tabelul etaloane pentru capace

Următorul pas - este modelul, și este deja selectat ace și fire. ar trebui să fie conștienți de următoarele, în scopul de a facilita procesul. În cazul în care metoda de tricotat model de relief, culori inchise, nu trebuie să ia capacele. Acest lucru se datorează faptului că culoarea luminii va arăta mai clar modele. Atunci când sunt utilizate firele subțiri, instrumentul de lucru selectat este mai mică decât cea recomandată o dimensiune. Apoi, capac tricot va fi model de strâns și îngrijite. Când a învăța să tricot modele, în mod independent novice este mai bine să ia o circulară de tricotat ace între care linia de pescuit sau instrumentul având un vârf.

Puteți aplica în continuare pentru tricotat ciorapi pălării spițe. Acest lucru este necesar mai ales în cazul în care se presupune că vor exista mai multe bucle. În această descriere și scheme sunt selectate de tricotat foarte simplu. Mai târziu, atunci când experiența va avea suficient, te va determina ce instrument de lucru este mai adecvat.

Modelul trebuie să aleagă în funcție de ceea ce o persoană care arată ca el va purta acest lucru, prin care subiectul se potrivesc - sport, mișcare, sau alt model. Există mai multe tehnici care sunt comune atunci când învață să tricot cu mâinile ei. De exemplu, produsul este tricotată de la începutul coroanei. Creați frizură urmează un model sau de a face o pânză dreptunghiulară. Sau 5 spițe utilizate pentru diademă de tricotat fără sudură.

Cum de a lega o pălărie cu pompom

Pentru persoana care a știut cum să tricot capac spițe, cu un ciucure pe cont propriu, vom produce un produs simplu, cu un pompon. Pentru a face acest lucru, vom lua firul de lână - volum, pe care vom avea nevoie de 300 de grame. Baza unui astfel de produs pălării tricot - un model de spirală. Aceasta se face după cum urmează: primele bucle faciale și 4 susura 2. Ai nevoie să înscrie cât mai multe bucle că numărul lor este un multiplu de șase, dar se adaugă 1 p. În caz contrar, un număr nu schimbare.

Cum de a lega o pălărie pentru incepatori cu un POM-POM, sport, pentru bărbați, copii, sfaturi, diagrame,


Cap cu ciucure - tricotate propriile lor mâini

Acum vom încerca să țese obiecte de artizanat și a vorbit lucru nostru. Și pentru a face acest lucru vom urma instrucțiunile și rândul său, pe bază de acțiune a capacelor de tricotat. Pentru fabricarea dimensiune, cum ar fi S și M, avem nevoie pentru a obține 49 p. În tricotat ciorapi. Începem să facă un lucru. Prima serie ne vom si voi bucle faciale. Al doilea rând de model tricot de mai sus la o înălțime de 18 cm. Al treilea rând se potrivesc din nou LP Apoi, avem nevoie de un fir luminos, pentru a pune markeri. Ei fac acest lucru: la fiecare 8 bucle set de 5 piese, va fi al șaselea prin markerul nouă.

Apoi vom începe scădere, pentru a diminua o dată imediat după marcator, apoi de 4 ori la rând. La urma urmei, noi contoriza numărul total de bucle, care ar trebui să fie de 19 bucăți. Pentru a termina lucrul, este tricotate cu 2 n. Împreună, iar cei care au rămas, ne raportăm la o buclă. Acum avem de a face pompoane și atașați-l la partea de sus a produsului. Facem o pălărie pompom pentru propriile sale mâini aici, în acest fel. În primul rând, avem nevoie de un consiliu. Lățimea cartonului, în acest caz, va fi de 15 cm. Ar trebui să înfășurați firul vertical.

Cum de a lega o pălărie pentru incepatori cu un POM-POM, sport, pentru bărbați, copii, sfaturi, diagrame,

Securizarea transformă pompom

În plus, este necesar să se stabilească mijlocul firului, și apoi se taie carton. Când pompom folosind ace gata, l-am atașa la capacul am legat în spatele devreme.

Capace sportive

Acum, că ați înțeles cum să tricot capac spițe, vom încerca să facă o frizură ca capac de sport pentru un tip sau fata. Deși se pare că din partea de sus pentru a începe este dificil, dar, de fapt, este mai ușor, pentru că atunci când împerechere este posibil imediat pentru a încerca produsul.

Cum de a lega o pălărie pentru incepatori cu un POM-POM, sport, pentru bărbați, copii, sfaturi, diagrame,

capac de sport pentru fete

Pentru fabricarea și cravată capac sport spițe, ce facem următorii pași: formați 8 bucle și le distribuie către instrumentul de stocare. Primul rând și toate celelalte ciudat facem adăugării. Toate trebuie să fie în formă strict ciudat într-un desen. Acesta folosește un tricotat ciorapi sau batic. Puteți utiliza, de asemenea, dimensiunea radiera de la 1 la 1, 2 sau HA2.

Apoi vom face suprafața frontală a acestui fel. În primul rând a fost adăugat 1 pct. Fiecare. Se pare că acum filele vor fi de două ori mai mult. În al treilea rând, tricot unul, LP una marcă suplimentară de această buclă, apoi partea din față. Al treilea rând este - una dintre cele două bucle este tricotată, și 2 litri. Vom continua pictura, atâta timp cât produsul nostru nu va fi ca o tichie. Noi încercăm banda elastica pe tricot și în continuare la o distanță corespunzătoare lobul urechii. Cu toate acestea, dacă te gândești la rever, distanța va fi mai mare de 4 centimetri.

capace de ace Schema de tricotat

Vesminte de cap barbati

Dacă ați înțeles deja cum să tricot o pălărie spițe, puteți încerca să facă ceva unui om. Pentru a crea acest obiect, avem nevoie de fir negru și gri. Luați acul circular, fir-le recruta 96 n. Trebuie să facem elastic de măsurare 2 de la 2 la 7 cm lungime. Pentru a lega mai mult, a se vedea clasa noastră de master pe pălării de tricotat pentru bărbați începători.

Cum de a lega o pălărie pentru incepatori cu un POM-POM, sport, pentru bărbați, copii, sfaturi, diagrame,

Noi schimba culoarea, face două rânduri de cusatura satin frontal. În mod similar, metoda pentru fabricarea web la o înălțime de 13 cm. După aceea vom face scădere. Pentru a face acest lucru, vom împărți bucla pe 4. Pentru a marca frontiera, vom avea nevoie de un fir luminos, folosit ca un marker. Provyazyvaem înainte markerul două bucle împreună, apoi bucla, ceea ce se întâmplă cu dor de ea, deși. Noi descresc, iar în cele din urmă ne-ar obține 8 n. Dacă nu înțelegeți, puteți vizualiza fotografia. 8 bucle vom trage împreună, filetate prin ele, am repara. Acum ne coase lucru nostru folosind o cusătură ascunsă.

Pat pălărie tricot