Care este cel mai bun domeniu de e-mail pentru inregistrare de e-mail

Care este cel mai bun domeniu de e-mail pentru inregistrare de e-mail

În ceea ce privește domeniile de e-mail, numele lor este amintit, aproape toți oamenii moderni. Acestea sunt:

Există chiar unele mai exotice, dar nu va lua în considerare. Într-adevăr, în conformitate cu termenii avem nevoie de domeniile cele mai memorabile, și, deci, mai populare.Există, de asemenea domenii de e-mail și site-uri personale, dar aici nu pot ajuta, în cazul în care persoana nu poate aminti numele de propriul dvs. site.

Dacă aveți deja să vă amintiți ferm numele de e-mail, inclusiv numele de domeniu de e-mail și apoi selectați nevoia de ceea ce este mai ușor. Nu este necesar ca ea să folosească ceva rar și nu este popular.

Deci, ce este cel mai bun domeniu de e-mail pentru a alege pentru inregistrare?

mail.ru - una dintre cele mai vechi servere de mail. Dar, personal, am o puternică aversiune determină simpla menționare a serviciului mail.ru, deoarece este o companie care ofera serviciile sale pe Internet găsi metode virale. În același mod în care impune browsere și alte „servicii“ zagazhivaya computerele lor cele mai hidoase ale utilizatorilor meseriașilor fără acordul lor. Din acest motiv, mail.ru a pierdut încrederea în ochii mei, iar acum nu știu ce fel de rahat e-mail ru poate încă arunca. Și dacă este necesar, să comunice cu ei.rambler.ru - că, pentru a găsi că serviciul de e-mail de la început foarte brusc luat și a devenit foarte popular, dar într-un fel de repede a trecut poziția lor. Acum, cutiile poștale de pe acest serviciu nu sunt fiabile. Cutia poștală pe rambler.ru poate elimina cu ușurință, în cazul în care consideră că nu este suficient de activă. Și astfel doar o cutie poștală pentru un motiv oarecare, fără nici un motiv, la toate încetează să mai funcționeze.

yandex.ru - cutie poștală stabilă de încredere. Serviciul oferă în afară de servicii poștale mult mai multe opțiuni de calitate. Popular în sectorul românesc al Internetului. Vă recomandăm.

gmail.com - serviciul sectorului deținut burghez, și în special compania Google. Puteți apela serviciul poștal unul dintre utilizatorii de Internet cele mai fiabile și pe bună dreptate respectate în rândul. În RuNet este de asemenea foarte popular, deoarece este bine adaptat la nevoile utilizatorului român. Fiabilitatea orice nici un fel inferioare (în cazul în care nu depășește) orice serviciu poștal intern. Vă recomandăm.

yahoo.com - un alt burzhneta Mailer. Utilizați-l numai dacă îl utilizați des, aproape în fiecare zi, fie. În cazul în care căsuța poștală Yaho pentru ceva timp pentru a nu utiliza, șters definitiv.

Toate serverele de e-mail pe care le-am descris aici pot fi folosite, indiferent de recomandările mele. După ce am dat părerea mea personală, dar alegerea este a ta.

Un exemplu de cutie poștală:

moderatorul a ales cel mai bun răspuns

Cel mai bine este să Yandex și Mail.ru (ambele au opțiuni pentru selectarea unei denumiri de domeniu), dar cel mai important - atât destul de puternic filtru de spam și de interfață, în general, familiară user-friendly. În plus, împreună cu postul de pe site-ul are legături cu multe alte servicii utile.

În orice caz, nu selectați Rambler - el este foarte greu de cap și spart un filtru de spam, precum și unele interfață nu logică.

GMail - în ciuda presupusei comoditatea a cheii comune pentru serviciile Google, acest Mailer este atât de non-standard pentru utilizatorii din Romania care folosesc este foarte dificil.