Ca femeie Consiliul de interes de psiholog

Am început să se familiarizeze încă în liceu. Nu știe cum să intereseze fata de primele minute de comunicare, experimentare și improvizatorice. Mărturisesc că nu reciprocated întotdeauna, ca să spunem așa, pentru mine și la prima întrebare, nu sunt toate răspuns. Fetele, ei sunt - pentru a trage un umăr, și în jos, și tu stai acolo, după cum doriți ...De-a lungul timpului, am început să observ detaliile care cresc șansele de succes pentru un om. Sa dovedit că neimportant la prima vedere, lucrurile mici pot strica impresia și poate cauza un străin nu este o reacție, care ne așteptăm. Și toate tehnicile de comportament și acționează cunoscut pe tânăra doamnă.

Pentru a spune că nu există un calități spirituale fin, fată, în primul rând, să acorde o atenție la expresia facială, îmbrăcăminte, coafura, gradul de îngrijire.

Ca femeie Consiliul de interes de psiholog
Prin urmare, în cazul în care obiectivul este de a cunoaște, conform cu standardele general acceptate:

Stresul, starea de spirit proasta si excesul de greutate sunt întotdeauna conectate între ele. Dacă reduce greutatea în mod eficient, iar starea de spirit se va îmbunătăți. Mai ales pentru că vă veți pierde în greutate mult mai ușor în acest an. La urma urmei, a existat un remediu care.

  • păr curat;
  • tuns îngrijit cuie;
  • o aromă plăcută;
  • lustruit pantofii;
  • haine îngrijite;
  • Nu există peri săptămânal.

indicii non-verbale

Postura, mers, ochii, tonul vocii, intonația, zâmbet - detaliile importante care afectează impresia de tine. Nu nepriceput, umerii, îndreptați, și înainte - pentru a cuceri-a placut frumusetea! Am observat că mersul încrezător, un zâmbet și contactul vizual ușor față în față minuni: ea ascultă cuvintele tale, zâmbet responsabil un zâmbet și iată că aveți - regele situației.Ei bine, dacă sunteți deranjat de modul în care interesat de sexul opus, trebuie să înceapă conversația tine. Prin urmare, încercați să vorbească captivant, trecând de la subiect la subiect, căutând ceva care va fi interlocutor interesant, spune-mi despre tine, în loc de torturînd domnișoară interogatoriu. Dar nu uitați să implice frumusețe în conversație interesat opinia ei.

Important: un compliment sincer, marcând caracteristicile atractive ale fetei, va crește foarte mult șansele de succes

Simtul umorului

Capacitatea de a observa și de a sărbători umorul din lume, capabil să glumă „dezamorsa“ situație tensionată sau de a câștiga un „duel“ verbal este foarte apreciat de fete. Ei iubesc optimiștii, nu whiners plictisitoare. Dezvoltarea unui simț al umorului, dar nu exagera - fete usor de jignit, și nu va tolera ridiculizare pe el însuși.

Sunt un motociclist pasionat. Știu totul despre motociclete. Dar chiar și acest lucru este departe de hobby-ul feminin mă face atractivă în ochii orice fată.

Ca femeie Consiliul de interes de psiholog

Vorbind despre puterea motorului, zgomotul vântului în urechi și excursii peste noapte romantice, chiar și pe modele de motociclete, eu văd o scânteie de interes și dorința de a afla mai multe. Pasiunea mea, stilul de viață, pasiune și conduce lucrurile tale preferate dau naștere la tânăra doamnă, și ea vrea să facă parte din acest interesant și nou pentru viața ei.

încredere

Trecerea de la picior la picior, roșind de tineret, mormăind vag ceva despre „întâlni ...“ este puțin probabil să producă impresia dorită. Singurul lucru pe care ea vrea să facă la vederea unei astfel de pretendent - va scăpa de ea. Calm și încredere - asta e ceea ce ai nevoie! Faceți cunoștință ca și cum o faci în fiecare zi, și nimic sverhvydayuschegosya în acest sens. Spun câteva cuvinte cu un zâmbet, întrebați despre ceva, fată jucaus taie de pe drum, dar face totul cu încredere.

Important: nu-mi cer scuze la fiecare cinci minute, și nu cere permisiunea, tu ești un om: rezistență, duritate și presiune - asta e ceea ce te face diferit!

dominație

Cât de multe femei nu s-ar fi declarat emanciparea și egalitatea, amintiți-vă fata să se relaxeze și să se simtă condus, știu că ai grijă de confortul ei, el va oferi facilități de petrecere a timpului liber, si va trebui doar să aleagă. Subconstient doresc să vadă doamna de lângă un om puternic, după ce a face cunoștință, apreciază un tip ca un candidat pentru rolul de soț și tată al copiilor viitoare. Prin urmare, să crească în liderul lor.

Pentru a nu speria pe creatura grațioasă, amintiți-vă ceea ce nu ar trebui să faci:

Cititorii recomanda:

Depresia, nevroze si stres afecta functionarea creierului si reduce performanțele. Dar există o modalitate eficientă de a consolida capacitatea de a gândi. Pentru a face acest lucru este suficient.

Alex, București