Smart TV și cabluri de Internet pentru casa ta

Cum pentru a dilua în mod corespunzător TV prin cablu și internet în apartament la stadiul de reparații? Cum să nu strice chic fire și interior teribil? Acest articol despre cablarea comunicațiilor în jurul apartamentului.Când vom începe construcția sau repararea casei sale, atunci vom încerca să ia în considerare toate detaliile. Inclusiv gândită și distribuție a energiei electrice, poziția de prize și întrerupătoare, firele de ieșire pentru a conecta sconces, lămpi și chiar aparate de aer condiționat.

Dar, pentru un motiv oarecare mulți oameni uita de alte comunicări, fără de care este imposibil să ne imaginăm astăzi viața noastră - despre Internet și televiziune. Și în zadar, pentru că la sfârșitul acestui mare nimeni nu vrea sa lucrare aluat pe perete, ruperea tapet scumpe, sau a se vedea la final la întâmplare de sârmă pe podea.

Există mai multe opțiuni pentru a rezolva această problemă. Care dintre ele pentru a alege depinde de stadiul de reparare, costurile anticipate și dorința clientului. Să-i considerăm, la rândul său.

În primul rând, în etapa prevăzută de cabluri electrice la pereții tencuiți. Este recomandabil în acest moment pentru a face televiziune prin cablu de cabluri și Internet.

Pentru distribuirea semnalelor TV folosind un cablu coaxial cu o impedanță de 75 ohmi. Acesta trebuie să fie instalat pe punctul de conectare dorit (de exemplu, afișat la intrarea pentru a se conecta la un operator de cablu sau pe balcon pentru a conecta o antenă de satelit) la punctul în care planul pe care îl va fi instalat la televizor. Acesta ar trebui să lase priza de cablu pe instalație destinate locație rozetă 20-30 cm.De asemenea, în lucrările nu uitați că nu puteți pune cablul de alimentare, cablu TV si Internet prin cablu în paralel, la o mică distanță unul de altul - poate crea interferențe și pot provoca degradarea semnalului.

A doua opțiune implică semnal TV wireless de reproducere și de pe Internet. În cazul televizorului la intrarea cablului operatorului apartament este conectat la emițător și începe să releu semnalul. Receptorul de semnal (receptor) este conectat la televizor.

ajustare ulterioară este efectuată ca într-o conexiune tradițională. Această metodă este bună, pentru că nu are nevoie de cabluri, receptorul poate fi amplasat până la 300 de metri în aer liber și până la distanțe de 100 de clădiri. Dezavantajele sunt necesitatea de a furniza energie la emițător și receptor, precum și prețul de dispozitive ($ 150 la $ 500, în funcție de clasa de dispozitiv).

reproducere Internet wireless mai populare și necesită o conexiune la intrarea operatorului de cablu apartament la un punct de acces fără fir Wi-Fi. Apoi, trebuie să configurați punctul de acces și conectarea la dispozitivele în rețeaua de domiciliu. Prețul AP pentru utilizare acasă astăzi începe de la $ 60, module pentru PC costa 20 $. Dar acest preț este destul de amortizează posibilitatea utilizării Internetului de oriunde din casa ta.

Ne-am luat în considerare două opțiuni pentru a rezolva problema de cabluri Internet și TV. Care dintre ele este potrivit pentru tine - este de până la tine, dar ar trebui să știi că tehnologia modernă va veni în ajutor în orice situație.