Setări Internet Beeline - mobil, acasă

Setări automate de internet Beeline

Setări Internet Beeline - mobil, acasă
După cum sa menționat deja, multe dispozitive sunt în măsură să fie ajustate în mod independent - este necesar să se instaleze și să activeze cartela SIM. Setări beeline Internet mobil trebuie să fie comandate în mod automat, după care utilizatorii sunt prescrise de conservare a acestora. Aparatul este de dorit să repornire, astfel încât să poată aplica în mod corect setările rețelei.Uneori se întâmplă ca dispozitivul refuză să trimită interogări automate. Cum să obțineți setările de Internet de la Beeline, în acest caz? Pentru a primi setările automate trebuie să apelați la numărul 0880 - este numărul portalului de voce prin care puteți obține orice informații despre Internet mobil de la Beeline. După formarea de până la un robot, acesta la rândul său, pentru a introduce numerele 5, 1 și 1 - astfel, vom comanda setările automate, care vin într-un SMS.

Aici vom crea un profil cu următoarele setări:

Setarea Internet pe alte dispozitiveCe fac proprietarii de modemuri? Configurarea la Internet de la Beeline se realizează pe un calculator prin rularea programului de control al modemului și crearea în ea profil on-line (în cazul în care pentru un motiv oarecare nu există nici o).

Profilul precizează următoarele:

  • Nume profil - Beeline Internet (puteți scrie orice doriți);
  • Nume utilizator - Beeline;
  • Parola - Beeline;
  • Punctul de acces (APN) - internet.beeline.ru.

Salvați profilul, selectați profilul implicit și vă conectați.

Configurarea o casă de Internet Beeline

Setări Internet Beeline - mobil, acasă
Cum se configurează Internet de la Beeline la Windows 7 utilizând serviciile de Internet Home? Conexiunea se face automat, este necesar doar să se conecteze la un computer întins cablul plat. Dar, uneori, este necesară introducerea de setări manuale, folosind VPN-conexiunea.

În etapa următoare ne e dor conexiunea și a închide fereastra. Selectați proprietățile de conectare de pe fila „Setări“, selectați caseta „Includeți domeniul Log on Windows“, și alegeți următoarele setări din fila „Securitate“:

  • Tip VPN - L2TP IPSec VPN;
  • Criptarea datelor - opțională;
  • Permite următoarele protocoale - Password Authentication Protocol CHAP.

Salvare și conectare.

Dacă toate acestea pare prea complicat, trebuie să descărcați și rulați Expertul de instalare pe Internet de la Beeline. Acest lucru va configura computerul și conectați-l la rețea. Configurarea router pentru Internet de la Beeline se realizează același program.