semnal de modem de internet USB amplificator cu mâinile - mytyper

Postează% offtopny 100, dar foarte util pentru toți iubitorii de yusb modem-uri, și doar routere.

Cineva stie cineva acolo, eu sunt acum în India, Goa. Pe internet le-au aici destul de strâns. Puteți crea un vydelinku, dar este foarte costisitoare și consumatoare de timp. A trebuit să cumpăr un modem USB, apoi au început problemele. Se pare a fi prinderea, 5 pași pentru partea făcut, pagina se deschide timp de 2 minute. Ca rezultat, am început să cutreiera net si am gasit un ghid pas cu pas modul de a face semnal de putere WiFi cu mâinile. Să începem cu ea.Pentru fabricarea amplificator de semnal WiFi în zonele cu acoperire slabă de Internet, avem nevoie de cutii convenționale de aluminiu de la un suc / bere.

1. Se spală un borcan de resturi de băutură, nu pentru a atrage muște și să-l să se usuce


2. Sistemul de deschidere a-break off. Am xs, ce era să facă un element separat, dar dacă nu, atunci este necesar să se încarce imagini cu această etapă dificilă.


3. Acum ceva ascuțit tăiat partea de jos a băncilor. Am folosit tăietor de hârtie de birou. Reza prost.


4. Acum trebuie să taie partea de sus, dar nu complet, dar lasă o piesă la partea superioară utilizată ca un stand. Deci, ca să nu zdrobi banca am folosit un pahar de plastic, a pus-o printr-o tăietură în partea de jos a vasului.


5. Apoi, totul este simplu, să ia foarfece și se taie în jumătate banca pe întreaga lungime6. margine neîndoită a băncilor, ceea ce face antena simulacru


7. Utilizarea de lut sau de ancorare guma pe router prin introducerea antena în gaura de deschizători de dedesubt


8. Acum trebuie să direcționeze antena WiFi nostru improvizat în direcția corectă și se bucură de un semnal stabil.


Asta pare să fie totul. Dar nu am da WiFi, și de a primi un semnal de la operator în modemul USB, așa că am continuat. De acasă am pritaranil 5 m cablu de extensie USB este considerat că este util. Urcat pe acoperiș, a alunecat un capăt în orificiul de pe băncile mijloace la îndemână pentru a instala un modem repara și, un al doilea capăt a scăzut în jos și blocat în laptop. Și apoi distracția, ai nevoie de un partener pentru a nu rulează în mod constant în sus și în jos. Una testează viteza de Internet prin orice serviciu on-line, iar al doilea se transformă încet la internet amplificator de semnal modem USB centimetru în direcții diferite. Deși am la această idee atitudine foarte sceptic, rezultatul este într-adevăr. Primirea de viteză și eficiență crescută a semnalului de internet folosind amperi de casă aproximativ 1 MB.

designul meu este după cum urmează:


Deci, nu-ți fie frică de a experimenta, de a crea propriile amplificatoare de antenă WiFi și amplificatoare de semnal de modem USB. Echipamentul funcționează corect

Dacă aveți întrebări - cere, fericit de a împărtăși experiențele lor.

Ahahahaha! Nifiga rukodelnik niciodată nu s-ar fi crezut că o astfel de „puterea semnalului Wi-Fi“, în general, se poate face ceva pentru a consolida.

Da, nu cred că, pur și simplu să facă ceva decis să încerce norocul lor, și ca modem USB practica a început pentru a prinde semnalul este mai bun. Acum, deși puteți poserfit în mod normal, de rețea.

Zantetsu a scris (a): Hammer, Sanya)))


Alex. și anume vrei să spui că receptorul WiFi pe laptop poate rula pe distribuția

Acum, voi trăi sub sloganul: „Amplificator WiFi cu mâinile și hotspot WiFi de pe laptop-ul pentru a comanda“ Un nou serviciu în India