S Internet de la un megafon - descriere, conectarea și deconectarea de la Internet s într-un megafon

Pentru acei utilizatori de internet mobil care nu necesită o cantitate mare de trafic este dificil de a găsi o opțiune potrivită. Pentru acești clienți, operatorul de telefonie mobilă Megafon oferă opțiunea „Internet S», care se potrivesc cel mai bine un număr mare de clienți.Descriere tarif S Internet megafon

S Internet de la un megafon - descriere, conectarea și deconectarea de la Internet s într-un megafon

Această opțiune tarif pentru acei clienți cărora le place să comunice prin tot felul de mijloace de mesagerie instant. În acest sens, având în vedere volumul de trafic pe 3 GB, care va fi disponibil timp de 30 de zile.

Aceste condiții sunt disponibile pe întreg teritoriul România, dar ar trebui să specifice dacă acestea sunt disponibile pentru planul de servicii.

În cazul în care limita prevăzută a fost depășită în timpul utilizării, viteza de descărcare de conținut de pe Internet va fi redus la 64 kbit / s (aceasta este rata standard), aceasta poate fi crescută prin conectarea opțiunii, care este reprezentată de linia de „viteza Prolong“.Cum să se conecteze la internet la S megafon

Cum se dezactivează Internet pe S megafon

S Internet de la un megafon - descriere, conectarea și deconectarea de la Internet s într-un megafon

Dezactivarea efectuate în mai multe moduri, care sunt considerate de mai jos:
  • site-ul web al companiei dispune de un sistem de auto-service, care se numește „Contul meu“. Cu ajutorul său este ușor de a dezactiva orice serviciu;
  • nevoie de telefonie mobilă pentru a trimite o oprire de text de serviciu numărul 05009122;
  • Cel mai simplu mod de a dezactiva considerat a trimite o cerere la comanda * 236 * 00 #;
  • să pună în aplicare la apelul la numărul 0500. Pentru a utiliza ajutorul unei informații angajaților și de servicii de sesizare.

Costul megafon Internetului s

Pentru folosind contul de utilizator de serviciu la fiecare 30 de zile, va fi împușcat în suma de 350 de ruble. În cazul în care din cauza unei cantități insuficiente, anularea se face nu va exista nici un serviciu va fi temporar indisponibil.

Pentru cei care doresc să activeze serviciul pentru o perioadă lungă de timp, există un sistem de reduceri. Această acțiune de o singură dată. La conectarea o opțiune timp de 3 luni, o reducere de 10% timp de 6 luni va fi de 20% din costul lunar, iar 30% din taxa de licență va fi o reducere pentru abonații opțiune adăugat timp de 12 luni.

În cazul în care clientul a dezactivat serviciul, este posibil să-l reconectați, și ar trebui să ia în considerare faptul că suma de plată nu vor fi rambursate.