Procentul de grasime Calculator

Completați câmpurile. Dacă nu completați toate câmpurile obligatorii, calculul va fi efectuată pe un număr mai mic de formule. Apasati „Calculate“, iar calculatorul va afișa procentajul de grăsime corporală în imagini, grafice și tabele.De ce trebuie să știți procentul de grăsime corporală?

Cum este procentul de grăsime

Calcularea procentului de grăsime prin formulele

Există mai multe modalități de a determina procentul de grasime corporala cu ajutorul unor formule și tabele pentru unele măsurători ale parametrilor din figură. Pe site-ul nostru puteți utiliza calculatorul cel mai detaliat care ia în considerare procentul de grăsime pentru datele dumneavoastră. Spre deosebire de calculatoare pe care le puteți găsi pe alte site-uri, în acest calculator, calculul se face prin mai multe metode, care dă un rezultat mai realist.

Procentul de grasime Calculator

Calculatorul ia în considerare procentul de grăsime în cinci moduri, de asemenea, și calculează media. Fiecare dintre metodele pot furniza eroare + -3%. Numărul mare de metode posibile pentru a calcula mai exacte se obține rezultatul final. Dacă nu introduceți nici un fel de date, calculul va fi efectuat pe un număr mai mic de formule.Aceasta arată calculul procentului de grăsime

Rezultatele au fost după cum urmează: pentru fiecare metodă prezintă procentul de grăsime și grăsime în greutate în kilograme. Fiecare metodă are propriul program, care este evidențiat în galben este procentajul de grăsime corporală. Când treceți peste partea galbenă a graficului, veți vedea recomandări pe baza datelor calculate. Al doilea nivel generat (cercul exterior) reprezintă scara procente, pentru care sunt evaluate rezultatele. Aceasta este cea mai comună metodă de estimare procentul de grasime propus de Consiliul American cu privire la exercitarea (American Council on Exercise, ACE).

Mai jos sunt două grafice rezumat: calculele marcate în primul rând pentru toate metodele, inclusiv media. Rezultatele sunt afișate pe baza aceleiași ACE metoda de evaluare. Când treceți peste fiecare punct, veți primi o recomandare cu privire la cantitatea de procentul de grăsime.

Fotografii procentul de grăsime

Puteți vedea un afișaj vizual unei figuri cu un procent similar de grăsime și să aprecieze diferențele în figură, la un procent diferit de grasime corporala.