OpenAL - ce fel de program, dacă este necesar și dacă este posibil să-l eliminați

OpenAl.exe este tipul de fișier EXE asociat cu OpenAL Installer, proiectat pentru dezvoltatori pentru Windows Software-ul pentru sistemul de operare Windows. Ultima versiune cunoscută OpenAl.exe este 2.0.7.0, care a fost pregătit pentru Windows. Acest fișier EXE poartă un rating de popularitate - 1 stele și rating de siguranță - „Necunoscută“.OpenAL pe care doriți să eliminați complet din computer? Primesti erori ciudate atunci când scoateți OpenAL? Nu puteți instala o versiune actualizată sau alt program după îndepărtarea OpenAL? Mulți utilizatori de computere nu se poate elimina complet programul dintr-un motiv sau altul. În cazul în care unele fișiere și componente ale programului sunt încă în sistem, aceasta înseamnă că programul nu este complet eliminat. Aceste solduri vor încetini computerul dumneavoastră, și poate duce la numeroase probleme, cum ar fi popup-uri ciudate de eroare pe și incapacitatea de a instala alte programe. Există mai multe moduri de a elimina programul. Unul dintre ei - în Windows utilizând Windows Add / Remove Programs.

calculatorul utilizatorului mediu, acest program nu pare deloc necesar. Astfel, odată ce am scos din computer, apoi a primit de la fratele lyuley nobil. El a fost programator meu, împreună cu un prieten interesat de jocuri și dezvoltarea lor. După cum sa dovedit, acest program este ceva foarte necesar: prin munca ei cu multe programe audio, unele aplicații nu pot funcționa fără ea strâmb, sau nu se execută așa cum este aici, și a fost spus. În cuvinte simple, așa cum am explicat, este acceleratorul de sunet pe care-l aduce calitate la difuzor și încă cu efect 3D. Eliminarea OpenAL, pregătiți-vă pentru faptul că mulți joc atmosferic va afișa un mesaj: „OpenAL: nu poti crea dispozitiv de sunet“, ceea ce înseamnă că problema cu sunetul.OpenAL - ce fel de program, dacă este necesar și dacă este posibil să-l eliminați

  • Faceți clic pe Start, pe Panou de control.
  • Selectați OpenAL și găsiți Change / Remove pentru a dezinstala programul.
  • Urmați expertul șterge și elimina programul.

eliminați manual OpenAL SDK-ul este disponibil cu un built-in Uninstaller

Cele mai multe programe de calculator sunt instalate împreună cu programul de dezinstalare, care poate ajuta, de asemenea, pentru a elimina programul.

  • Faceți clic pe Start, Toate programele și găsiți.
  • OpenAL, selectați dosarul și faceți clic pe eliminarea acestuia.
  • Urmați instrucțiunile și elimina programul.

Pentru a începe de ștergere, puteți face acest lucru:

  • Navigați la folderul unde ați instalat programul.
  • Găsește-l program de dezinstalare (numit în mod obișnuit unins000.exe sau Uninstall.exe)
  • Selectați o dezinstalați și urmați instrucțiunile.

Vă rugăm să nu uitați că Windows Add / Remove Programs, iar programul de dezinstalare poate elimina numai fișierele principale de program executabile, dar nu toate fișierele și componentele de program. Unele fișiere nevalide pot fi lăsate în registru. Pentru a elimina complet OpenAL, aveți nevoie pentru a scapa de aceste reziduuri, în caz contrar, ele vor încetini PC-ul și de a bloca instalarea altor programe incompatibile.

Pentru a șterge aceste fișiere, puteți efectua următorii pași:

  • Găsiți și ștergeți toate fișierele din directorul de sistem C: \ Program Files \, C: \ Document and Settings \ All Users \ Application Data \ și C: \ Documents and Settings \% USER% \ Application Data.

Notă: Se recomandă ca utilizatorii de calculator numai cu experiență pentru a edita manual registry și eliminați OpenAL, deoarece eliminarea înregistrări registry din greșeală va duce la probleme grave sau chiar accident de sistem.