Nu se poate încărca flash de undă de șoc - afișează întrebări și răspunsuri

Una dintre cele mai frecvente erori care apar în browserul Google Chrome se blochează modulul Shockwave Flash.

apar în mod automat cu sistemul actualizează browser-
Dar nu este rar pe calculatorul utilizatorului, precum și

și alte browsere sunt instalate, de exemplu,

În cazul în care se potrivește, atunci totul este bine și nu ar trebui să se schimbe nimic. Cu toate acestea, în cazul în care nu este în conformitate cu datele curente de pe site-ul, vom găsi în textul fraza Centrul de descărcare Player, faceți clic pe butonul din stânga al mouse-ului și descărcați cea mai recentă versiune de Flash Player:

În plus, actualizarea Adobe Flash Player și, respectiv, încorporat în ea plugin flash de undă de șoc este posibilă prin intermediul internetului. În acest caz, este posibil să se facă fără configurație suplimentară, care salvează în mod semnificativ timpul de instalare. Pentru a face acest lucru, du-te la site-ul oficial Adobe (), aici sunt instrucțiuni pentru a descărca actualizări ale programului și instalați-l pe PC-ul:

Modulul FLASH Shockwave nu încetini computerul la operă (plugin-uri de operă): REZOLUȚIAMetoda numărul 1: Actualizați browser-ul dvs. la o versiune mai nouă.

Deci, unde de soc nociv Flash incetineste computerul la Opera, ce facem? Pentru a actualiza programul, utilizatorii de versiuni mai noi de Opera pot utiliza setările într-o interfață software-ul intern. Este suficient pentru a deschide browser-ul, faceți clic pe butonul din stânga din fila Operă și selectați „Despre“:

Ca urmare a unor astfel de acțiuni de pe ecranul sistemului va fi afișat, care va verifica automat actualizări pentru browser:

Setări privind conținutul Deschideți

4. În fereastra nouă, găsiți o mică secțiune „Module“ și faceți clic pe „Dezactivați pluginuri individuale.“

În Internet Explorer, lucrurile sunt un pic diferit. Pentru a apela o tinctură de plug-in-uri, aveți nevoie pentru a deschide un serviciu (pictograma roată) -> Add-ons. Tipuri de programe de completare: Bare de instrumente și extensii. Și numai atunci când aveți nevoie pentru a găsi blițul plug-in. În IE este numit Shockwave obiect Flash.

Problema ta ar trebui să fie rezolvată. Dacă plugin-ul este scris lângă „Descărcați actualizarea necesară“, asigurați-vă că faceți clic pe butonul - cel mai probabil nu a reușit să actualizeze plugin-ul.

Adobe Shockwave player instalat și rulează

Dacă totul funcționează corect, va fi un semn verde și pe aceeași pagină, puteți descărca noul flash-ul undei de șoc și actualizarea Yandex