Nu folosiți Internetul, să nu plătească dacă router-ul este oprit

Opriți routerul sau pay-out, dacă nu utilizați Internetul?

Nu folosiți Internetul, să nu plătească dacă router-ul este oprit
Mulți oameni la domiciliu folosi un router pentru a conecta la Internet. Care ar putea fi de plată internet după ce a părăsit, de exemplu, într-o călătorie de afaceri la cabana sau în vacanță?Se pare destul de logic că pur și simplu nu utilizează Internetul, asa ca nu plătesc pentru acest serviciu. Și modul în care această situație vede furnizorul?

Cu router-ul convenabil: puteți distribui internetul la mai multe computere și gadget-uri.

acces la Internet ofera un furnizor - o organizație care este în măsură să facă acest lucru, are echipamentele și licențele corespunzătoare. În acest scop, furnizorul de echipamente trebuie să fie conectat la un router intr-un apartament de utilizator sau de acasă prin cablu sau prin radio.

Pentru serviciile sale furnizorul retrage bani din contul utilizatorului. În funcție de tariful, care a fost selectat de către utilizator, banii pot fi încărcate:

 • sau pentru o anumită cantitate de informații obținute de pe Internet,
 • sau pentru o anumită perioadă de timp, în care utilizatorul a fost conectat la Internet.

Noi nu folosim Internetul, și apoi nu plătesc?

În cazul în care banii sunt pe contul de utilizatorul final și timpul de utilizator nu alimenteze contul său, ISP-ul deconecteaza utilizatorul (în acest caz - client) pe serviciile de acces la Internet.

După dezactivarea serviciului (acces la Internet) utilizatorul router poate continua să funcționeze. În acest caz, calculatoarele sau gadget-uri utilizator conectat la router, nu au acces la Internet.

S-ar părea că totul este clar:

 • bani în contul de peste, închide Internet;
 • utilizatorului să alimenteze contul dvs. - Internet activat din nou.

Dar, din moment ce nu funcționează întotdeauna.

Plata pentru o zi (o zi) folosesc internetul pentru a scrie utilizatorului off, să zicem, 10 de ruble. Și în contul utilizatorului a fost de 1 rublă. În calitate de furnizor se poate face în acest caz?

Alternativ, ISP prevede acest 1 freca. rămase în contul utilizatorului, numai 1/10 din timpul zilei, adică 2,4 ore, sau 144 minute, practic excluse.

Furnizor de echipament astfel încât nu configurat și nu funcționează.

 • sau 0 ore (la miezul nopții) Internet deconectat, și contul personal al unui utilizator continua RUR 1.;
 • fie 0 ore, utilizatorul va da posibilitatea de a lucra chiar și o zi, dar cu o cifră minus va apărea pe contul său personal - un sold negativ.

În acest exemplu (atunci când costul de o zi de acces la Internet = 10 ruble). Această cifră va fi de minus 9 ruble. În contul personal de pe site-ul furnizorului, veți vedea ceva de genul următoarele:

Nu folosiți Internetul, să nu plătească dacă router-ul este oprit
Fig. 1. Soldul negativ al contului utilizatorului

Ce face un sold negativ în contul utilizatorului?

Acest lucru înseamnă că, data viitoare când veți plăti, indiferent de ceea ce utilizatorul nu pune suma în contul dvs., această sumă va fi redusă imediat de 9 ruble. care compensează datoria rezultată furnizorului.Ai credit plata furnizor sau de administrator

Unii furnizori de pe unele tarife merge chiar mai departe. Acestea oferă utilizatorului gratuit sau plătit un împrumut de, să zicem, egal cu 3-5 zile de acces la Internet.

Există cazuri când un astfel de împrumut vă permite să lucreze la internet până la 1 lună, timp în care contul personal al utilizatorului va fi în continuare și mai departe în negativ. Acest lucru va trebui să plătească mai puțin pentru următoarea plată pentru Internet, sau serviciul (accesul la Internet) va fi acum oprit în cele din urmă și pentru totdeauna.

Acești furnizori de împrumut sunt, de obicei, numite în mod diferit, probabil, astfel încât să nu sperie clienții lor. Numele împrumuturi de la furnizorul de este probabil să fie atractiv:

 • plată de încredere,
 • continuă să lucreze
 • Internet non-stop,
 • Payday Internet.

Dar esența împrumutului din numele său nu se schimba. Cu toate acestea, ca și în cazul în care toate acestea nu a fost numit,

totul se reduce la furnizarea de servicii (acces la Internet) a fost creditat cu rambursarea ulterioară a gradului de îndatorare existente.

Nimic de spus, acest serviciu este atractiv și util pentru cei care nu au, sau nu și-a uitat să plătească pentru serviciul de acces la Internet.

Internetul nu este utilizat dacă este necesar, pentru a plăti?

Și ce putem spune despre cei care, să zicem, merge în vacanță sau într-o călătorie lungă, timp de 2 săptămâni, și chiar și pentru o lună?

Labilă, nu utilizează internetul la domiciliu, te întorci și îți dai seama că deja datorate pentru serviciile de acces la Internet (neutilizate), o sumă decentă de bani. Deci, pentru a evita acest lucru, ar trebui să înțeleagă că:

Furnizorii au tendința de a viziona că utilizatorul este conectat la router echipamentului sau nu. Dacă routerul este conectat (pornit), atunci furnizorul poate retrage bani din contul clientului, indiferent dacă acesta este folosit de pe internet sau nu.

Urmează soldul înainte de a pleca la banii din contul de la furnizorul de a face.

Nici bani în cont, router-ul este oprit, ceea ce face furnizorul

Buna-credință, stres, furnizorii conștiincioși nu scrie pe bani din contul utilizatorului și nu oferă împrumuturi pentru el, în cazul în care un cont de utilizator este resetat la zero sau aproape de zero și, în același timp:

 • Utilizatorii router-ul nu este conectat la furnizorul de echipamente,
 • sau router-ul este oprit complet.

În exemplul anterior, în cazul în care 1 rubla rămase pentru fiecare cont de utilizator. și router-ul utilizatorului este oprit, maximă de scriere-off din contul utilizatorului poate fi nu mai mult de o zi. Cu alte cuvinte, pe contul utilizatorului va fi fie 1 RBL. (Fig. 2) sau minus 9 ruble.

Fig. 2. Soldul este aproape de zero, router-ul este oprit - banii nu vor fi eliminate

După întoarcerea din călătoria utilizatorul trebuie doar pentru a alimenta contul și reconectați-l la router. bani în plus furnizor de harnic nu a luat.

Amintiți-vă că sunt posibile astfel de economii numai în cazul în care contul utilizatorului este adus la zero strict la momentul plecării.

Dacă în momentul plecării și ora de pe router-ul, în contul utilizatorului au bani, acestea vor fi perceput în mod regulat și de zi cu zi, până când contul va rămâne 0 sau aproape de zero sumă de bani.

Astfel de economii la taxele pentru accesarea Internetului nu poate, la toate tarifele. Cu aceasta trebuie să se ocupe cu furnizorul, cât și pentru fiecare dintre tarifele individual.

De exemplu, în cazul în care accesul la Internet folosind un modem Yota. clientul este prevăzut cu internet nelimitat, pe care o puteți regla viteza, dar după o anumită perioadă de timp în care serviciul este oprit automat. Nu contează, utilizați internetul sau nu, dar dacă a expirat timpul, se încheie perioada de serviciu - Internetul nu este.

Cum de a opri routerul?

Este suficient pentru a opri router-ul de la putere, care este, de la 220.

Nu folosiți Internetul, să nu plătească dacă router-ul este oprit

Am nevoie pentru a opri routerul?

Cei mai puțin frecvent de pe router-ul, cu atât mai bine, dacă permiteți capacitățile financiare să părăsească router-ul este conectat la electricitate.

Atunci când părăsesc pentru o lungă perioadă de timp router-ul este mai bine, astfel încât echipamentul furnizorului înregistrat ca router-ul este deconectat de la Internet și nu trebuie să plătească pentru acest serviciu la întoarcerea sa, care nu a folosit.

Cât timp vă puteți opri routerul?

Dezactivarea router, trebuie amintit faptul că unii furnizori pot dezactiva complet de servicii de acces la Internet, după o anumită perioadă. Acesta poate fi de 3 luni, 6 luni sau mai mult.

De obicei, această condiție este prevăzută în contractul încheiat cu furnizorul, pe care, de obicei, fără a semna lectură. Și, uneori, este util să se facă.

Sondajul, „Cum te duci pe Internet?“
(Pot fi selectate mai multe opțiuni).

De asemenea, pe tema routere: