Kaspersky Anti-Virus poate fi actualizat fără internet, altele, adminstuff

1. În primul rând, configurați Internet antivirus - spune-i să facă copii ale bazei de date a virusului în folderul corect. Dublu-clic pe pictograma din tava de a deschide consola de administrare, selectați Actualizare -> faceți clic pe butonul Settings -> apoi din nou în fereastra Setări, selectați Actualizare -> faceți clic pe butonul Customize. -> selectați fila Avansat -> a pus o casetă de selectare „actualizări Copiere în dosarul“ -> specificați calea către directorul în cazul în care pentru a copia baza de date (de exemplu, c: \ avpbases) -> faceți clic pe OK și apoi OK.2. Forța de actualizare de lansare într-un dosar în c: \ avpbases a apărut bază de date anti-virus (click pe butonul Start actualizare). Conform unei actualizări de finalizare dosar rescriere c: \ avpbases stick-ul.

3. Pe computerul cu Kaspersky Antivirus, în cazul în care nu există internet, copiați folderul avpbases undeva pe hard disk. Să-ți fie un exemplu pentru aceeași cale - c: \ avpbases. Din nou, dublu-clic pe pictograma din tava de a deschide consola de administrare, selectați Actualizare -> faceți clic pe butonul Settings -> apoi din nou în fereastra Setări, selectați Actualizare -> faceți clic pe butonul Customize. -> în fila Sursă este implicit „serverele de actualizare«Kaspersky Lab»". Deselectați de acolo, faceți clic pe linkul Adăugați, selectați directorul c: \ avpbases, faceți clic pe OK, OK și OK din nou.

4. Apăsați pentru a lansa actualizarea - și baza noastră de date anti-virus este actualizat situată în directorul C: \ avpbases. În acest caz, poate fi necesar să reporniți în cazul în care antivirus nu a fost actualizat pentru o lungă perioadă de timp.

[Cum se instalează un al doilea exemplar al Kaspersky Internet Security]

În cazul în care, cu toate acestea, trebuie să activați antivirus sau să reînnoiască licența de pe un computer care nu este conectat la Internet, se poate face numai prin suportul tehnic dintr-o cerere de fișier cheie. Acest lucru se face printr-un cont personal de utilizator pe computer în cazul în care Internetul este. Procesul de pași:2. În caseta din stânga, selectați link-ul Personal Cabinet -> chei înregistrate și coduri de activare. În partea dreaptă a ferestrei va fi un tabel cu codurile de activare existente. În acest tabel, coloana va fi „fișier cheie“, cu referire la „licență Descarcă documentul cheie“. Dați clic pe acest link.

Dacă aveți nevoie de asistență de instalare, activare, sau alte probleme tehnice, puteți utiliza suportul de serviciu ceas prin telefon. +7 (495) 6638147 (vezi [1].).

Trage în mod constant pop-up cu o propunere de înregistrare a programului, și în fereastra de nici un căpușelor și butoane, permițând înregistrarea deșeurilor. Pe fereastra pop-up doar două butoane: „Înregistrare“ și „Amintește-mi mai târziu“. Și ce se întâmplă dacă nu este necesară înregistrarea?

Kaspersky Anti-Virus poate fi actualizat fără internet, altele, adminstuff

Răspunsul este simplu - pe fereastra pop-up cu o propunere de înregistrare, faceți clic pe „Înregistrare“ pentru a elimina toate casetele de selectare ( „Aș dori să primesc știri.“, Etc ...), și faceți clic pe butonul „Ignorați“. faceți clic pe butonul „Finish“ în fereastra următoare.

Kaspersky Anti-Virus poate fi actualizat fără internet, altele, adminstuff

Kaspersky Anti-Virus poate fi actualizat fără internet, altele, adminstuff

Tot peste fereastra „Înregistrare“ nu apare.

[Înregistrare Dezactivați editarea registry]

Pentru sistemele pe 32 de biți, calea fără Wow6432Node. În schimb AVP13 poate fi AVP14 (în funcție de versiune).

[Feykovye de înregistrare ca o modalitate de a elimina fereastra]