Internet într-o casă privată

Tehnologia de conectare la Internet fără cablu, astfel încât convenabil

Internet wireless

Internet într-o casă privată

Pro și contra de internet wireless

Puteți apela următoarele beneficii: • conexiune la Internet într-o casă privată nu ia mult timp și efort.
 • O persoană poate intra într-o rețea globală, folosind orice dispozitiv. atribut obligatoriu al unui astfel de dispozitiv pentru realizarea acestei dorințe este disponibilitatea de Wi-Fi.
 • Datorită faptului că accesul la internet wireless într-o casă privată nu prevede prezența de cablu, rețea va fi mult mai ușor.
  Internet într-o casă privată

aspecte negative

 • Cu un singur punct de acces la Internet se poate conecta un număr mare de dispozitive. viteza de trafic, în același timp, este împărțit în mod egal pe toate dispozitivele. Din cauza aceasta a crescut de timpul de încărcare a paginilor web pentru fiecare utilizator individual.
 • Degrade viteza de transmitere a informațiilor poate și elementele fizice care sunt pe calea către dispozitiv.
 • Un punct de acces Wi-Fi, care are o fiabilitate scăzută, este ușor să se crape.

Tipuri de internet wireless

 • antena satelit. Principala caracteristică a acestuia este de a furniza un semnal „din spațiul cosmic.“ În acest fel, conectivitate la Internet nu sunt o mulțime de oameni, pentru că este un inconvenient și provoacă disconfort pentru cea mai mare parte la operațiune. Printre dezavantajele sale secrete cost ridicat, viteză scăzută și lipsa bezlimita.
 • Internet 2G GPRS / EDGE de către diferiți operatori de telefonie mobilă. Deci, vă puteți bucura de internet oriunde. Este important să se numai prezența operatorului de comunicații mobile în zona în care aveți de gând să utilizați Internetul. Cele mai frecvente viteza de 30-80 kbps, și rar văzut în rata de 100-150 kilobiți. Acest tip de pe internet nu are nevoie de fonduri uriașe. Dar, în același timp, există tarife, „mananca“ o mulțime de utilizatori sumă. Acest lucru poate fi evitat prin cumpararea de pachete de trafic. 2G Internet folosesc în principal în orașe secundare.
 • Wireless 3G Internet. Această conexiune oferit de majoritatea operatorilor de telefonie mobilă. Rețineți că nu este acum raspandeste peste tot, în cazul în care există o conexiune mobilă. Prețul 3G-modemuri sunt un pic mai mare decât 2G-modemuri. Viteza atinsă este de 3 megabiți, iar în unele cazuri, această cifră poate fi mai mare. Tarifele sunt mai loiali. Acest lucru permite posibilitatea de a crea Internet-o pentru tine. Pentru a distribui Internet in intreaga casa, trebuie să obțineți o conexiune Wi-Fi-router. Dacă există un semnal de rău, trebuie să instalați antena, care va consolida activitatea de Internet. Se crede că 3G Internet este acum cel mai bun și cel mai interesant, datorită caracteristicilor sale.
 • 4G Internet. Practica arată că acest tip de pe internet, capabile să dezvolte o viteză de 3 până la 7 megabiți. El a circulat în unele orașe. punct negativ este funcționarea instabilă a noii tehnologii. 4G Cost-modemuri mai mari decât 3G. Pentru lucru confortabil utilizați 4G-routere. Modemuri furnizate de antenă pentru instalare în aer liber. În unele țări, operează deja sistemul 5G.
  Internet într-o casă privată


Prețul Internetului într-o casă privată

Deci, ai ales pe Internet fără fir într-o casă privată. Pret Nu face prea socant. Dar totul depinde de tipul de Internet, compania și costurile efectuate la conectarea. În medie, conectați la Internet fără fir poate fi pentru 4000-5000 ruble (inclusiv echipamentul necesar). În ceea ce privește tarifele, setarea de la 0,5 până la zeci de megabiti, va trebui să plătească o suplimentare de 300 la 2.500 de ruble. Prețurile de pe Internet pentru diferiți operatori. Înainte de a vă decide să se conecteze la internet, ar trebui să se consulte cu angajații firmelor care oferă acces fără fir la World Wide Web. Orice companie care se respecta va oferi informații exacte cu privire la preț și consilia cu privire la toate aspectele.

Internet într-o casă privată