Fost tabără pionier de vânzare

Trimite cerere

Ce este o tabără de vară?

In timpul erei sovietice, tabere de pionieri au fost cel mai popular loc pentru odihna de vară pentru copii. Cei a căror copilărie a avut loc în perioada sovietică, va aminti cum onorat și bun venit cadou a fost considerat un bilet la tabăra de vară. Atunci când numărul de tabere de pionieri zeci de mii, iar numărul copiilor ei - milioane de oameni. Acesta a fost mult timp nici Uniunea Sovietică, nici un pionieri, dar lagărul încă există. Mulți dintre ei redenumit la copii de recreere și centre de fitness, precum și unele tabere de apel încă și pionier.

Fostul tabără pionier

Astăzi, multe dintre aceste instituții sunt numite tot obiceiul vechi, precum și - tabără, și fosta tabără de vară. Unele dintre aceste instituții au ajuns în stare proastă, dar multe dintre ele funcționează cu succes până în prezent. Desigur, fostul lagăr de pionier a devenit mai modernă, în multe privințe - de la întreținere și logistică la un set de măsuri corespunzătoare celor mai recente cerințe.

Pioneer tabere de vânzare

Cumpara un fost tabara de vara poate fi atât valabil (tabere, casa internat, sau recreere), și nelucratoare (ca o proprietate sau un teren complex). În orice caz, o astfel de investiții financiare va fi profitabilă și promițătoare.