Diane-35 recenzii ale medicilor, instrucțiuni de utilizare, preț, analogi și efecte adverse asupra

Compozitie Diane-35

Compoziția tabletelor Diane-35 conține componentele active ale ciproteron acetat și etinilestradiol. precum și un număr de componente suplimentare: lactoză monohidrat, povidonă. amidon de porumb, stearat de magneziu, hydrosilicate magneziu.Tabletele cochilie constă din povidonă 700000, sucroză, macrogol 6000. carbonat de calciu. silicat de magneziu, glicerol, dioxid de titan, ceară de munte glicol, oxid de fier.

Forma de presă

anticoncepționale orale Diane-35 este produs sub formă de pastile, care sunt conținute într-un ambalaj blister - ambalaj special calendarul de 21 de bucăți. Încorporate în cutia de carton.

Drajeuri pal culoare galben, rotund, biconcave.

efecte farmacologice

Diana-35 - un contraceptiv oral combinat monofazic, care are antiandrogenic contraceptive, estrogenică, gestagenică. Acest mijloc combinat în care structura conține estrogen - etinil estradiol, precum și substanța antiandrogen ciproteron acetat, care prezintă proprietăți progestative.

Sub influența drogurilor stocate vâscozitate crescută a mucusului cervical, obtinerea astfel dificil de a procesa cavitatea uterină a spermei. În consecință, există un efect contraceptiv. Acetatul de substanță ciproteron prevede blocarea receptorilor androgeni si reduce femeile fenomen androgenization, reducerea severității producției de sebum, pierderea parului si cresterea parului nedorit. De asemenea, acesta oferă tratamentul bolilor asociate cu producerea excesiva de androgeni sau sensibilitate ridicată la ele.

În timpul recepției Diane-35 la femei a redus severitatea acneei. a redus numărul de noi acnee. materialul prezintă de asemenea activitate progestativă, inhibarea ovulatiei.

Efectul contraceptiv al medicamentului observată în ziua 14 de la începutul aplicării și rămâne la momentul pauzei de șapte zile în cerere. La aplicarea perioadelor de ciclu menstrual normal contraceptive nu devin atat de dureros, scade intensitatea sângerare și, în consecință, scade probabilitatea anemiei feriprive.

Proprietățile farmacocinetice și farmacodinamice

Cea mai mare concentrație de acetat de ciproteron a fost după 1,6 ore după administrare drajeuri. biodisponibilitatea este de 88%. Prima și a doua fază a eliminării agenților de înjumătățire cyproterona egal cu 3-4 ore și 2 zile.

Etinilestradiol după administrare orală este absorbit rapid, cea mai mare concentrație în sânge observate după 1,6 ore. substanță Biodisponibilitatea este de 45%. Aproape toate se leagă nespecific de albumină. Timpul de înjumătățire plasmatică substanță etinilestradiol apare dwuhfazno -1-3 oră și 1 zi.

Laptele matern este determinat de aproximativ 0,2% din doza de ciproteron acetat și etinilestradiol de aproximativ 0,02%.

indicaţii

Preparate folosite pentru prevenirea sarcinii la femeile care sunt determinate fenomen androgenization (adică manifestarea trasaturilor bărbați a provocat acțiunea hormonilor sexuali masculini).

Uneori, medicamente este recomandat pentru bolile de sex feminin de reproducere ale sistemului, în special în ovare polichistice.

Contraindicații

Determinate astfel de indicații pentru droguri Diane-35:

 • În timpul sarcinii și alăptării, sarcina suspectată;
 • leziuni hepatice;
 • manifestare a prurit idiopatic sau icter în timpul sarcinii în istorie;
 • tromboză și trombembolism;
 • angină pectorală. atac ischemic tranzitor;
 • sindromul Dubin-Johnson si Rotor (boli de ficat ereditare);
 • cancer endometrial și cancerul de sân;
 • tulburări ale metabolismului lipidelor;
 • dermatoză veziculară a sarcinii în istorie;
 • otoscleroză. deteriorare în timpul sarcinii anterioare;
 • diabet zaharat. însoțite de complicații vasculare;
 • cancere dependente de hormoni;
 • sângerări vaginale.

Diane-35 Efecte secundareÎn timpul recepției Diane-35 pot prezenta astfel de efecte adverse:

 • sistemul endocrin. piept de sensibilitate, aspect izolat de acestea, modificări în greutate;
 • sistemul de reproducere. apariția de sângerări între perioadele menstruale, modificări ale libidoului, modificări ale secrețiilor vaginale;
 • sistemul nervos. migrenă. dureri de cap, starea de spirit instabilă;
 • sistemul digestiv. vărsături, greață;
 • alte manifestări. reacții alergice, toleranță slabă a lentilelor de contact, cloasma.

Aceste efecte secundare în timpul recepționării înseamnă rare. Ca o regulă, manifestări negative, să aibă loc în primele luni ale recepției Diane-35, cu timpul de gravitatea lor reduse.

Multe femei sunt preocupate de modul de a contacta recepția Diane-35 și creșterea în greutate. De obicei, câștigul în greutate atunci când se utilizează contraceptive apare numai în anumite cazuri. Atunci când dezvoltarea unei astfel de efect secundar, femeile trebuie să se adapteze dieta și stilul de viață, precum și să se consulte cu un medic.

manual de instrucțiuni comprimate 35 Diana (doza și metoda)

Oferă îndrumări cu privire la aplicarea de Diane-35 oferă pastile orale. Pentru a furniza substanțele active contraceptive necesare în organism ar trebui să ia în mod regulat de droguri.

În cazul în care o femeie a folosit orice alte contraceptive hormonale, înainte de a lua Diane-35 utilizarea sa este oprită.

Regimul de dozare de contraceptive este aceeași ca și cea a altor contraceptive orale. Atunci când acest mijloc de recepție neregulate pot manifesta sângerare aciclic, și să scadă efectul contraceptiv terapeutic.

Pachetul Calendarul de Diane-35 - 21 pastile. Fiecare peletă pentru confortul cererii marcat ziua săptămânii în care trebuie să adopte. Înghițiți pastilele au nevoie de la unul și același timp, medicamentul lichid stors. Ia pastilele au nevoie în direcția săgeților până când toate pastilele luate. După finalizarea primirea de droguri în băutură nu este necesar timp de 7 zile. Pe parcursul acestor zile - de obicei 2-3 zile - începe sângerare de retragere. După șapte zile de pauză aveți nevoie pentru a începe pachetul următor, care aderă la un astfel de mod de recepție, chiar dacă sângerarea nu sa oprit. Acesta este un nou pachet de Diane-35 femeie începe întotdeauna în aceeași zi a săptămânii.

pastile de admitere trebuie început în prima zi a sângerării lunare. Pentru comoditate, trebuie să utilizați prima tabletă, o zi marcată a săptămânii, care începe recepția. Apoi, ia pastilele în ordine.

Efectul contraceptiv este remarcat de la prima recepție a zilei, prin urmare, nu este nevoie de a folosi alte contraceptive.

Puteți începe să bea Diane-35 într-un ciclu de 2-5 zile. Dar ar trebui să fie utilizat în plus față de contracepție de barieră în primele 7 zile de la recepție.

Dacă o femeie se duce la Diane-35 după aplicarea oricăror alte metode contraceptive, este necesar să se consulte în continuare cu ginecolog.

După un avort în primele etape ale unei femei poate începe să luați pastile dintr-o dată. În acest caz, este necesară o protecție suplimentară.

Dupa un avort sau avort spontan ar trebui să consulte un medic care vă va spune cum să ia contraceptive.

Dupa avort in timpul sarcinii tarziu si la nastere este recomandabil să se înceapă a primit pastile pe zi 21-28. În cazul în care înainte de a lua medicamentul o femeie a avut deja contact sexual, este necesar inițial pentru a exclude sarcina sau așteptați până la menarha timpurie.

Dacă recepția a fost pastilele omit, ar trebui să luați-o cât mai curând posibil, urmatoarea pilula de a bea deja la ora obișnuită. Astfel, este necesar să se ia în considerare faptul că cel puțin 12 ore lateness efect contraceptiv nu este redus.

Probabilitatea de concepție crește în măsura în care mai multe pastile ea a ratat și mai aproape de lipsă pauză de șapte zile. Atunci când mai multe zile a ratat doze trebuie să consulte un medic.

Daca o femeie are simptome de diaree sau vărsături în decurs de 3-4 ore de la ingestie a tabletelor este de dorit să se utilizeze metode contraceptive suplimentare.

Atunci când se aplică pe durata tratamentului depind de severitatea simptomelor. Ca o regulă, medicația poate continua timp de mai multe luni. Atunci când se utilizează un mijloc de aplicare acnee perioadă poate fi mai scurt, după cum reiese din unul.

supradoză

Nu există date cu privire la bani gravă supradozaj. Atunci când doze mari de Diane-35 pot să apară greață și vărsături, precum și unele sângerări din vagin, care se manifestă în principal la femei și fete tinere. Practicat terapie simptomatică.

interacțiune

Înainte de a începe să luați Diane-35 femeie ar trebui să informeze medicul dumneavoastră despre toate medicamentele pe care ea ia.

termeni de vânzare

Studii: A absolvit Rivne State Basic Medical College, specialitatea "Farmacie". A absolvit de la Vinița State Medical University. M.I.Pirogova și stagii la baza acesteia.

ATENȚIE! Informații despre medicamente on-line este un generalizator de referință colectate din surse accesibile publicului și nu pot servi drept bază pentru luarea deciziilor cu privire la utilizarea medicamentelor în cursul tratamentului. Înainte de a utiliza medicamentul Diane-35 ar trebui să se consulte cu un medic.

Pentru a alege un medic pentru tratament

Instrucțiuni pentru medicamente Egilok

Moveks prețului activelor

Efectele secundare ale ribavirină

Caracteristici anestezie Kalipsol

Irina Malina: În acest an, bolnav cu gripa, atunci când primele simptome sunt cauzate de un medic mi-a numit Arbidol.

Lolita: Există un spa de sănătate, Istra miere se numește, și așa mai există o serie de programe.

Lena: elev de clasa I în școala mea a fost o mare dorință, dar eu l-am pierdut deja.

Elizabeth: Am ajutat Klimaksan face cu primele semne ale menopauzei. Am avea mai devreme.

Toate materialele prezentate pe site, sunt doar pentru referință și de explorare în natură și nu poate fi considerată un tratament medic desemnat sau consultări suficiente.