De ce nu există nici un audio de pe Internet, toate răspunsurile aici

Acasă »Calculatoare» De ce nu există audio de pe Internet?

De ce nu există nici un audio de pe Internet, toate răspunsurile aici
Motivele pentru lipsa de sunet de pe internet pentru a fi găsit în hardware sau un mediu program de calculator, care este, fie aveți componente defecte, sau apare o problemă cu sistemul de operare sau unele programe. Apropo, aceasta nu depinde de ce fel de sistem de operare pe care îl utilizați. Incidentele de acest fel se poate întâmpla cu Windows XP și Linux și chiar și în Windows 7. Cele mai avansate și costisitoare placa de sunet, difuzoare, căști de multe ori nu salvați în această situație. În primul rând, aveți nevoie pentru a afla cauza lipsei de sunet de pe computer. Faceți acest lucru urmând instrucțiunile pas cu pas de recuperare a sunetului.1. Reporniți computerul, sunetul poate apărea atunci când sistemul de operare pornește.

2. Verificați fișa de pe difuzorul din priza de perete este introdus. Dacă găsiți că atârnă liber, aveți grijă să introduceți ștecherul într-o priză de lucru.

3. Uită-te la ce poziție comutatorul de pe coloane. Activați sunetul panoului de difuzoare frontale prin rotirea butonului în sens orar volumul. Aproape toate modelele cu LED-uri au coloane. În cazul în care difuzoarele sunt pornite, una dintre ele este de obicei aprins puterea lămpii.

4. Verificați bara de activități pe desktop, localizați pictograma difuzor. Nu ar trebui să fie lovit-through. Dacă găsiți un astfel de incident, pur și simplu faceți clic pe „Activați sunetul.“

este interesant

5. Atenție la nivelul difuzoarelor, este posibil să fi redus la minim, care este practic zero. În cazul în care sunetul este foarte mult scade, apoi trageți doar glisoarele la nivelul dorit.

7. Verificați dacă componentele necunoscute în Device Manager. Într-un astfel de caz, dispozitivul este indicat printr-un simbol al exclamării. Deschideți Manager dispozitive, după cum urmează: du-te la „Start“, apoi „Control Panel“, apoi căutați „Sistem și securitate.“ Sub „Sistem“, uita-te pentru cuvintele „Device Manager.“ În această fereastră, toate dispozitivele trebuie să fie recunoscute, adică, fără semne de exclamare. Dacă această pictogramă este, este necesar să se instaleze driverele pentru sunet.8. Reinstalați driverul de sunet. Procesorul de sunet poate fi instalat pe o placă de sunet separat sau încorporat în placa de bază. Conducătorii auto pot fi descărcate de pe site-ul web al producătorului procesorului sau placa de sunet.

9. Încercați să puneți în placa de sunet unitatea de sistem informatic (puteți cere un timp de la un prieten). Dacă problema de sunet este rezolvată în așa fel, apoi cumpăra o nouă placă de sunet, sau încercați pentru a restabili funcționalitatea vechi.

10. Încercați să „reabiliteze“ un punct de restaurare în sistemul de operare. Calea către mediul de software în Windows 7, după cum urmează: "Start", "All Programs", selectați "Standard", apoi "Instrumente de sistem" și în cele din urmă "System Restore".

11. Un mijloc radical - reinstalarea sistemului de operare. În primul rând, după instalarea driverelor în chipset-ul placii de baza, ar trebui să aibă grijă de driverele audio. Posibila incompatibilitate hardware. Când a venit sunetul, apoi instalați treptat, hardware-ul și software-ul de pe. Apropo, sunetul poate să dispară în orice moment din cauza unui conflict de software sau de un conflict de echipament utilizat.

12. Contactați ISP-ul dvs. nu poate primi nici o problemă de sunet nu este conectat la computer și poate provoca o defecțiune în sistemul de conectare la Internet. Încercați un alt modem. Raportați problema dvs. în Centrul de asistență pentru ISP.

13. Dacă problema de sunet nu este rezolvată în mod pozitiv prin oricare dintre metodele menționate mai sus, singura opțiune - utiliza serviciile unui specialist, sau să includă calculator „silențios“ într-un atelier de service. Cel mai important lucru, nu dispera, pentru că toate problemele tehnice pot fi rezolvate!

Sursa Imagini: t0.gstatic.com

Înregistrările care pot fi similare cu curent

 • De ce nu există nici un audio de pe Internet, toate răspunsurile aici
  De ce este calculatorul în sine ... De multe ori utilizatorii de PC-uri se plâng că computerul în sine este oprit. ...
 • De ce nu există nici un audio de pe Internet, toate răspunsurile aici
  De ce nici un sunet de pe computerul meu? Cele mai multe dintre persoanele care lucrează pe calculator, știu doar că undeva, acolo ...
 • De ce nu există nici un audio de pe Internet, toate răspunsurile aici
  Computerul meu nu vede USB? Deseori, atunci când se lucrează cu o problemă legată de computer, esența care ...
 • De ce nu există nici un audio de pe Internet, toate răspunsurile aici
  Computerul meu nu vede ... unitate flash USB - aceasta este una dintre cele mai compacte detașabil și ușor de utilizat ...