De ce am nevoie pentru a conecta televizorul (smart TV) la Internet (prin Wi-Fi, LAN)

Bună ziua, prieteni! Hai să vorbim astăzi despre televizoare moderne cu funcție Smart TV și care au nevoie pentru a conecta acest televizor la Internet. O să-ți spun în ce fel vă puteți conecta televizorul, și cel mai bine cum să facă.De ce am nevoie pentru a conecta televizorul (smart TV) la Internet (prin Wi-Fi, LAN)

Dacă televizorul are un Smart TV că el este una dintre modalitățile de a conecta la Internet (sau mai mult). De regulă, acestea sunt două moduri de bază (chiar trei).

Conectarea cu un cablu de rețea

Pe televizorul trebuie să fie un terminal LAN (RJ-45), se pare ca acest lucru:

De ce am nevoie pentru a conecta televizorul (smart TV) la Internet (prin Wi-Fi, LAN)

Pentru a conecta cu un cablu, puteți utiliza cablul de rețea, care este probabil să aibă în casa ta (de la furnizor). Dar, de regulă, un astfel de cablu este conectat la computer. În acest caz, cel mai bine este de a instala și configura routerul. Vă conectați la router pe Internet, și de la acesta are un cablu la un calculator, televizor sau alte dispozitive.

Dezavantajul acestei schema de conexiuni este că aveți nevoie pentru a pune cablul, care nu este întotdeauna convenabil, și nu funcționează întotdeauna.

Conectarea unui televizor folosind built-in Wi-Fi

Este mai interesant și mult mai confortabil. Dacă modelul dvs. TV are un built-in Wi-Fi, puteți fără fire pentru a se conecta la Internet. Singurul lucru pe care trebuie să aveți un router, care este, de fapt inmanarea Wi-Fi. Ei bine, sau vecinii au deja, fără o parolă :).De ce am nevoie pentru a conecta televizorul (smart TV) la Internet (prin Wi-Fi, LAN)

Doar asigurați-vă că, verificați în caracteristicile, dacă există posibilitatea de a conecta televizorul la Wi-Fi. Mai bine, întrebați managerul dumneavoastră (dacă ați cumpărat în magazin on-line), sau consultanți.

Foarte des, ei scriu că există suport pentru Wi-Fi, iar pe tunerul încorporat nu există. Există doar posibilitatea de a conecta un receptor extern care urmează să fie achiziționate separat (vezi mai jos). Se specifică atunci când achiziționați!

Cu un receptor extern special Wi-Fi

Dacă aveți televizorul nu are încorporat receptor fără fir, și există doar o conexiune LAN, dar nu pot sau nu doresc să se stabilească cablul, atunci nu este totul pierdut. Poate modelul televizorului, puteți conecta un receptor extern. Se conectează un receptor este, de obicei, în conectorul USB.

Dar, trebuie să cumpărați un receptor separat. Și ei nu sunt ieftine. Întregul truc este că puteți utiliza numai receptor corporativ Wi-Fi. De exemplu, un astfel de receptor pentru Samsung este în valoare de aproximativ 350 UAH. (1400 ruble). Știe cum să facă bani ca oameni :) Vei vedea cât de multe sunt de marcă camera web. Alți producători nu sunt mai ieftine.

Dar, dacă ați decis deja să cumpere un receptor, asigurați-vă că pentru a verifica dacă modelul televizorului pentru a lucra cu el. Puteți apela în sprijinul producătorului televizorului dumneavoastră și întrebați, ei doar știu.

Se pare ceva de genul:

De ce am nevoie pentru a conecta televizorul (smart TV) la Internet (prin Wi-Fi, LAN)

Dar există o altă opțiune, eu spun: nu as cumpara acest receptor scump, cumpara unele router ieftin Wi-Fi (da, un altul), cum ar fi TP-LINK TL-WR740N (în valoare de aproximativ 150 UAH (600 ruble).) .

Ce facem: acest router pe care am instalat lângă televizor primește Internet prin Wi-Fi de la routerul principal (care, de exemplu, este instalat în coridor) și distribuie-l printr-un cablu la televizor. Da, chiar și îmbunătățește semnalul Wi-Fi. Toată lumea este fericit, totul funcționează :). Poate mai târziu voi scrie mai multe despre cum să facă acest lucru, cu imagini și așa mai departe. D.

Televizorul poate avea și conector LAN și modul incorporat Wi-Fi - atunci nu poate fi conectat, după cum preferați.

postfață