Cum se naște - numele persoanelor

Aici să vă spun despre originea unor nume armene. Minciună fată în soare, Hamming, afectări și nu să acorde o atenție pentru a iubi pe tip, și el a fost furios și a zis: „Eric Nazes e“ (. Flirtul Destul, carne tocată De aici și a format numele unei vechi femeie armean Heriknaz) (Eric + este numit). băiat frumos sa născut în vechii armeni, tatăl se uită la fața lui și a spus Ward EPEC e (fata lui a crescut). Deci, era numele unui om Varderes (întâmplător, Rostov armean Varderes Samurgashev - campion olimpic la lupte greco-romane) .sau spun ca era numele unei femei Nvard. Fata a fost frumos, sa născut în perioada de trandafiri cu flori și mama a spus că nu Ward e (ea -Rose în pronume armene vechi l-au - nu în limba modernă acolo) .sau băiat era mare, corpolent, cu părul negru și a numit-o Shavarsh (Shaw - negru , arsh -medved). Numele Shavarsh înseamnă literal „urs negru“.) Sunt multe exemple.

Dacă numele copilului în avans, nu cred că acest părinte impulsionării unor evenimente în numele lor familiar zhizni.Moim copil a visat (Cyrus), mama alții iubit pisici și le-a numit „kotyami“ În cele din urmă, ea a venit cu numele osului.

De asemenea, trebuie să ia în considerare faptul că numele poate afecta soarta și caracterul malysha.Zhelatelno să țină cont de semnul zodiacal și numele Papei la combinația a fost zvuchnym.V general, alegerea unui nume, nu este o sarcină ușoară și are loc, de obicei, în ultimul moment.

Cum se naște - numele persoanelor

Cred că numele se nasc din cauza faptului că o persoană este predispus la toate etichetele închide. Deci, copilul nu trebuie să se aplice pentru a eticheta și, astfel, afectează soarta și viața ei, pentru că nimeni nu întreabă dacă vrea un nume.

Cele mai multe dintre numele, dacă nu toate, înseamnă ceva. Fie în traducere sau de valoare. În cele mai multe cazuri, este o anumită calitate, nu neapărat uman.