Cum se instalează Opera pe computer

Cum se instalează Opera pe computer
Bună ziua, dragi cititori delajblog.ru!

Opera - unul dintre liderii browserelor libere de mare viteză pe internet (de altfel, sunt plătite). Există o protecție împotriva phishing-protecție „hitromudroy“ built-in tipi care doresc să fure date confidențiale pe care (du-te la un site familiar, toate la fel ca în prezent, dar numai el este „fals“, iar opera se vedea imediat printr-un fals). Dar cel mai bun lucru - pentru a instala acest browser, și încercați să-l în acțiune. Nimeni altcineva, nu împiedică să aibă pe computer cu mai multe browsere.Cum se instalează Opera pe computer

Mai întâi de toate, libertatea de a instala Opera pentru computer, site-ul programului (întotdeauna cea mai recentă versiune). Faceți clic pe mouse-ul pe link-ul și o încărcare a paginii.

Cum se instalează Opera pe computer

Dacă doriți să descărcați o versiune mobilă (pentru Android), atunci apăsați butonul verde, iar în cazul în care acesta este un computer staționar (laptop), apoi faceți clic pe butonul albastru „Download“.

În funcție de ceea ce browser-ul web descărcați (Coogle Chrome, Mozilla Firefox, etc) pot fi diferite de încărcare (descărcare este în dosare diferite), dar sensul de unul - pentru a descărca fișierul de configurare-Opera_1215_int_Setup.exe. Numerele din acest fișier pot fi diferite, deoarece acestea indică versiunea de program (ca din acest scris, a fost ultima versiune). Executați fișierul de instalare.

Cum se instalează Opera pe computer

Dacă nu suntem interesați de ceea ce a fost pe setările odată ce vom apăsa opțiunea „Acceptați și instalați“, și, dacă doriți ceva să tweak, atunci puteți face clic pe „Setări“.

Cum se instalează Opera pe computer

Set poate fi, pentru toți utilizatorii, actuali sau generale - pe o unitate flash. Alegerea folderul de instalare (în mod implicit, doar dreapta). Ne uităm în cazul în care sunt etichetele și de a face sau nu face Opera browser-ul implicit (sau nu pune o căpușă în căsuța corespunzătoare). Hit „Acceptați și instalați“.

Și după ceva timp ... a deschis browserul nostru.

Cum se instalează Opera pe computer

Acum puteți configura programul.

Cum să configurați Opera

Toate setările din opera sunt pe partea de sus stânga a browser-ului. Dați clic pe pictogramă și se deschide un meniu de comenzi rapide care conține toate setările.Cum se instalează Opera pe computer

Ce este ceea ce privește evident din descrierea, precum și dreptul liniei, există un triunghi mic, apăsând din meniul de comenzi rapide care se deschide. de exemplu, cifra arată că apăsând „Setări“, și aici este posibil să se stabilească setări comune, rapide, etc.

Probabil că va corecta ca mai întâi să stabilească un motor de căutare care se va deschide în mod implicit (care este, de fiecare dată când porniți). Cine deschide pagina este dezvoltator de bun venit.

Accesați meniul (în colțul din stânga sus al pictogramei)> Setări> Setări generale.

Cum se instalează Opera pe computer

Cum se instalează Opera pe computer

Cum se instalează Opera pe computer

După modificările faceți clic pe OK. Acum, când porniți browser-ul va deschide un motor de căutare (dacă alegeți să pornească de pe pagina de start).

Opera Panou Express

Atenție! Aici vom descrie o versiune veche de Speed ​​Dial. Noua versiune este descrisă mai jos în text după PS.

Deschideți panoul expres din opera mai multe sposobami.Mozhno face în așa fel încât acesta se va deschide de fiecare dată când începe. Pentru acest Meniu> Setări> Setări generale> Când porniți selectați Deschideți panoul Express și faceți clic pe OK.

Sau, este o pictogramă plus de sub orice scenariu, deschide browser-ul de lângă o filă deschisă.

Faceți clic pe semnul plus, și aici este panoul.

Cum se instalează Opera pe computer

Acordați atenție la colțul din dreapta sus - cheie. Aici sunt panoul de setări (discutate mai târziu). Când treceți peste orice imagine din colțul din dreapta jos va fi o cruce - în cazul în care împinge clapeta de imagine va dispărea. Ultima imagine nu este altceva decât un semn plus în mijloc. Dacă faceți clic pe plus, acesta se deschide fereastra de setări. Luați în considerare sarcinile tipice.

Pentru a marca site-ul tau preferat

Deci, ca mine, de exemplu, un site despre glume. În motorul de căutare de tip I expresia „glume“ și în rezultatele tremuratului pe link-ul de la site-ul cu glume -ona și deschis.

Acum dreapta fila, faceți clic pe lângă „plus“ în noua fereastră se deschide panoul Express. Acum apăsați pictograma „+“ și o fereastră se va deschide imediat.

Configurarea apelării rapide

Du-te la panoul (așa cum este descris mai sus) și în colțul din dreapta sus faceți clic pe cheie.

Cum se instalează Opera pe computer

Se deschide o fereastră în care puteți:

  • Selectați o capusa -stavite imagine de fundal în caseta „Imagine de fundal“ - trebuie doar să evidențiați butonul „Browse“, când faceți clic, se deschide o casetă de căutare și puteți încărca orice fișier imagine de pe computer;
  • Număr de coloane - Faceți clic pe triunghiul din dreapta și deschide opțiunile;
  • Zooming - același lucru.

Astfel, există mai multe oportunități de a personaliza „sub sine“ a acestui program, și a devenit clar pentru tine (sper), cât de ușor de instalat pe computer Opera.

PS. Opera a schimbat designul și panoul de setare rapidă. Cheie Dispărută pentru a regla.

Cum se instalează Opera pe computer

Acum, pentru a schimba fundalul care aveți nevoie să faceți clic dreapta oriunde pe panoul și deschideți meniul contextual, care poate fi măturate de tema.

Pentru a adăuga un marcaj nou, apăsați pe „+“ de pe panou.