Cum să stea acasă bani copac

Jade, sau, așa cum o numesc ei, un copac bani - o plantă nepretențioasă. În spatele ei nu are nevoie de ingrijire speciala, si are o capacitate uimitoare de a supraviețui. Arborele poate crește în rece și umedă și în condiții uscate. Dar pentru că nu și-a pierdut recursul său decorativ, pentru a da totul încă mai trebuie să se concentreze.Ce condiții Crassula iubește?

În primăvara și vara temperatura din camera în care trăiește un copac de bani, ar trebui să fie de aproximativ 20-27 de grade. Iarnă suficient de 15 de grade. Dacă este prea cald, acesta poate fi ucis crengi și frunze rândul său, galben.

Cum să stea acasă bani copac

Plantele au nevoie de o bună ventilație. În cazul în care va crește în apropierea unui radiator, apoi pierde recursul. În vara mai bine pentru a muta Jade în balcon sau în curtea unei case private, dacă este posibil. Ea iubește lumina directă a soarelui - în care are nevoie pentru o creștere corespunzătoare. Când lumina nu este suficient, planta se poate imbolnavi.

Dacă aveți de gând să-l facă în vara pe stradă, apoi obișnuiți cu lumina directă a soarelui ar trebui să fie treptat. Acest lucru este valabil și pentru plantele nou achiziționate.

În primăvara și vara udate abundent necesare. Dar solul ar trebui să aibă timp să se usuce complet intre udari. Toamna și iarna cantitatea de apă ar trebui să fie moderat - suficient pentru apă o dată la fiecare câteva zile, atunci când substratul este uscat.

Când mult mai rece, intervalul poate fi mărit. Dar fii atent să nu frunzele veștejite. În cazul în care camera este foarte uscat, introduceți udare suplimentară. Atunci când rădăcinile sunt acoperite cu o lungă perioadă de timp, ei zagniyut, care este nici un efect bun asupra aspectului plantelor. În mod regulat au nevoie pentru a pulveriza frunzele, ștergeți praful de la ei, mai ales în cazul în care umiditatea camerei este redusă. copac bani ar trebui să arate întotdeauna proaspete.

Cum să stea acasă bani copac


În primăvara și vara timp de două săptămâni, este necesar să se hrănească îngrășăminte complexe ale acestuia - atunci se va dezvolta în mod corespunzător.

Cum ar trebui să repot?

În fi făcute după cum este necesar pentru transplant acasă. Când rădăcinile devin aglomerate în oală, este necesar să se schimbe într-un alt, care este un pic mai mult. Sistemul de rădăcină este mică, deci ar trebui să acorde prioritate o oală de mică adâncime.

Cerințe speciale pentru sol acolo. Puteți umple un substrat de nisip și sol sau frunze de amestec, gazon, sol humus și nisip puțin.

În cazul în care ramurile laterale cresc foarte puternic și tinde la sol, atunci substratul este foarte nutritiv. Dacă nu rezolva situația, veți pierde bani decorare copac. Solul este util pentru a adăuga bucăți de cărbune și cărămidă chips-uri. Acesta trebuie să fie bun drenaj. După transplant, udare ar trebui să fie precaut să nu umple rădăcinile, în caz contrar ei zagniyut.

Dacă potul foarte mare, atunci ea poate să crească niște copaci bani. În ceea ce nevoia lor de a sta jos. În cazul în care planta este foarte mare, transplant intr-un vas de lut constant.

Cum să stea acasă bani copac

Atunci când rădăcinile cresc, ele pot fi un pic foarfece reproș.

Dupa planta ajunge la 15 cm lungime, este necesar să se strangulează primele două frunză mici. În acest moment, în timp pentru a începe ramificare. Dacă vedeți doar o pereche de frunze, se repetă din nou procesul.

Cum se propaga?

Cum ar putea sta un copac bani? Jade înmulțite prin butași și semințe. Semințele trebuie să fie semănate în bolurile. Pre-emergență suficient pentru a pulveriza culturilor și ventilați bolurile de zi cu zi. Solul - o parte frunze de sol și jumătate nisip. Bowls nevoie pentru a acoperi cu sticlă.

Semintele germineaza in aproximativ 10-12 zile.

Este important să se ia în considerare astfel de nuanțe:

  • Răsaduri se arunca cu capul și a stabilit mai aproape de lumina;

Cum să stea acasă bani copac

  • În sol, puteți adăuga un pic de nisip;
  • Deoarece proliferarea răsadurilor în ghivece mici, în una;
  • Ghivece ar trebui să fie în temperatura camerei, în care aproximativ 17 grade;
  • Udarea ar trebui să fie o dată pe zi.

Dacă vrei să știi cum să se așeze în mod corespunzător ca un copac bani sfaturi utile de grădinari cu experiență.

Pentru a sta jos cu ajutorul butași de frunze, înainte de plantare le podvyalivayut, și numai apoi transplantate în boluri. In schimb, ei folosesc uneori caseta razvodochny. Puteți înrădăcinare butași în apă, la care se adaugă cărbune. Frunzele trebuie să fie plantate în ghivece de 5-7 cm în înălțime.

Știind cum poți sta în casa copac bani, puteți decora întotdeauna interiorul acestei plante undemanding. În plus față de aspectul atractiv are proprietati medicinale, atrage bogatie casa si noroc.