Cum să învețe caracteristicile calculatorului

Pe scurt, se pare, dintre toți prietenii mei calculatoarele sunt bune, odată ce ai admin. Va asteptam pe site-ul de ajutor!

Cum să învețe caracteristicile calculatorului

Prieteni, există o duzină de moduri de a învăța caracteristicile calculatorului pentru câteva secunde. Nu vom fi pierdem timpul vorbind și de a lua la afaceri.Modalitate de a învăța caracteristicile calculatorului №1

Click dreapta pe mouse-ul în colțul din stânga al desktop și selectați Run,

în câmpul de introducere introduceți comanda Msinfo32

și apăsați pe Enter de pe tastatură. După un moment, o informație completă pe calculatorul nostru și sistemul de operare. Du-te vezi modelul nostru de procesor frecvența și numărul de nuclee, producătorul plăcii de bază, cantitatea de memorie RAM și o mulțime de alte informații.

Modalitate de a învăța caracteristicile calculatorului №2

Click dreapta pe mouse-ul pe pictograma Acest computer și selectați Properties,Sistemul se va deschide o fereastră, după cum vom vedea prea multe informații, ediția pentru Windows, numele modelului procesorului și frecvența. Este cel mai simplu mod.

Modalitate de a învăța caracteristicile calculatorului №3

Click dreapta pe mouse-ul în colțul din stânga al desktop și selectați Run,

în câmpul de introducere a intra în dxdiag.exe de comandă. Sistemul se va deschide o fereastră, există, de asemenea, afișată caracteristicile calculatorului nostru: sistemul de operare, procesor, memorie.

Modalitate de a învăța caracteristicile №4 computerului.

Placa de baza - modelul, chipset-ul, (fila Mainboard)

RAM (fila Memorie)

Sau puteți folosi programul AIDA64 în acest scop.

Modalitate de a învăța caracteristicile calculatorului №5

O mulțime de lucruri pot fi găsite în BIOS-ul computerului dvs., apăsați tasta la pornirea calculatorului Ștergeți și introduceți BIOS. Du-te vezi modelul de placa de baza si procesorul nostru, cantitatea de memorie RAM instalată.

Când porniți computerul, consultați informațiile de pe ecran, faceți clic pe tastatură pentru a întrerupe și suprascrie caracteristici.

Și, în sfârșit, capacitatea de alimentare cu energie pot fi învățate numai prin eliminarea unității de sistem capac de capăt și se uită la eticheta sursei de alimentare. ai nimic pentru ea și nu va elimina computerul din garanție nu ar trebui.