Cum să conectați modemul la mts computer

Poate că, în secolul douăzeci și unu, nimeni nu poate trăi fără Internet. Deci, dacă aveți nevoie de o conexiune de bandă largă oriunde în oraș, modemurile de la MTS - o soluție perfectă. Ar trebui să adaug că acestea pot fi conectate nu numai la un calculator personal sau laptop, dar, de asemenea, plăcile și routere.Nu toată lumea știe cum să configurați și conectați modemul, așa că am scris în mod special pentru oameni ca tine, tutoriale, care funcționează descrise în detaliu întregul proces.

MTS Conectați modemul la calculator

Chiar primul pas este de a conecta modemul la calculator. Fă-l destul de ușor, doar conectați-l la un port USB disponibil și instalați driverele. Inițial, tehnica va detecta dispozitivul ca un CD-ROM, dar după câteva secunde, computerul va porni automat componentele de instalare și programul principal de control - MTS Connect Manager. Aici utilizatorul nu are nevoie să facă nimic, pentru că mașinile fac totul pentru el în mod automat, și va trebui să așteptați doar. La finalizarea procesului de instalare, modemul trebuie să se reflecte nu ca un CD-ROM, precum și o unitate flash plin. De asemenea, pe etichetă apare MTS Connect Manager pe desktop.

Imediat după aceea, faceți clic pe el, executați programul, faceți clic pe butonul „connect“ și totul. Ok, acum aveți o conexiune de bandă largă, pe care o puteți utiliza oriunde în oraș. Porniți browser-ul și de a folosi în condiții de siguranță World Wide Web.

Poate că acest lucru este tot ceea ce trebuie făcut. Unii utilizatori pot avea probleme de conectivitate, în acest caz, încercați să conectați modemul într-un alt port USB, reporniți computerul și clar sistemul de diferite resturi.Dacă aveți dorința raboat modemul de la MTS, ci de a utiliza serviciile unui alt operator de, apoi reflash dispozitivul.

Cum se conectează modemul MTS la router?

Mulți oameni știu că toate routerele sunt diferite, iar prețul lor depinde de capacitatea lor. Deci, pentru unele modele, puteți conecta un modem USB, care va „arunca in aer“ Internet peste tot incinta. Dar prețul unui astfel de dispozitiv va fi ușor mai mare, pentru că nu fiecare router poate suporta o conexiune 3G sau 4G. Deci, cum vă pună în aplicare o conexiune prin modem la router?

  1. Verificați compatibilitatea dispozitivului.
  2. Setați modemul la router.
  3. Setați setările dorite în interfața web.

Dacă întâmpinați probleme la conectarea modemului la router, apoi încercați să actualizați software-ul sau să achiziționeze un model mai nou al router-ului.

Procesul de conectare a modemului la tableta din MTS

În acest caz, cu atât mai dificilă, cu toate acestea, pentru a face față cu sarcina reușește aproape de fiecare utilizator. În caz contrar, doar pentru a cere ajutor de la un profesionist. Deci, cum vă conectați modemul la placa?

În acest stadiu, există două scenarii posibile: dacă tableta are un slot pentru un USB sau în alt mod. În primul caz nu vor exista probleme. Conectați dispozitivul la portul, creați o conexiune de mare viteză, introduceți numărul de acces * 99 # și acces internet.mts.ru punct și pentru a permite transmisia de date. Efectuat.

În al doilea caz, trebuie să sape. Set «Hyper Terminal» program de pe computer pentru a obține prin ea la placa. Imediat după începerea programului, selectați dispozitivul dorit, introduceți ATE1 echipa. urmat de AT ^ U2DIAG = 0. Faceți clic pe "OK".

Atenție! Combinația de AT ^ U2DIAG = 0 este proiectat pentru modemuri de la compania HUAWEI. Dacă sunteți de la o altă companie, apoi găsiți comanda corespunzătoare este pentru ea.

Multe firme chineze au nevoie pentru a conecta este-modem USB, astfel încât sarcina noastră principală este de a schimba percepția stick-ul ca un CD-ROM-ul la USB. Ceea ce urmează este de a organiza setările de conectare.

Procesul de deconectare de la modem MTS

În cazul în care utilizatorul a decis să oprească utilizarea modemului MTS, acesta va trebui să-l opriți. Acest lucru se face foarte, foarte simplu. Întrerupe conexiunea la programul de control al modemului MTS Connect (în cazul în care pe un PC) sau se întrerupe transmisia de date (în cazul în care pe o tabletă). Noi scoate modemul de-porturi USB.