Cum de a vindeca Wen

Tumorile benigne nu provoacă durere și situate sub piele sub forma unui moale la atingere, nodul mobil. Ea - Wen sau lipom. În cele mai multe cazuri, dimensiunile Wen nu depășesc centimetri mai mult de un an și jumătate în diametru, provocând un disconfort uman de natură exclusiv estetică. Cu toate acestea, unele de formare cresc și se poate ajunge la mai mult de zece centimetri. În acest caz, tratamentul Wen ajuta la eliminarea nu numai un defect cosmetic, dar, de asemenea, pentru a scuti persoana, cel puțin, de durere.Cauzele lipoame

Wen poate rămâne invizibil pentru o lungă perioadă de timp, deoarece nu produce nici un disconfort. Cu toate acestea, în cazul în care lipom format incepe sa creasca, sau se afla pe fata, prezența sa nu este de dorit. Mai mult decât atât, daune accidentale poate infecta educație, mai ales în cazul în care copilul apare Wen, iar în unele cazuri, probabilitatea de mutatie si dezvoltarea unor boli grave. Acesta este un motiv bun pentru luarea de măsuri urgente pentru tratamentul Wen rezultat și de a găsi modalități de a preveni în mod eficient lipoame.

Cum de a vindeca Wen

Metodele de prevenire se bazează întotdeauna pe cauzele și dezvoltarea oricărei boli. În cazul unor astfel de motive lipom spun expertii:

 • Produsele care conțin ingrediente artificiale;
 • Lipsa de conformitate cu cel mai bun mod de a doua zi;
 • lipsa de exercițiu;
 • Lipsa de echilibru in dieta, ceea ce duce la disfuncții ale tractului gastro-intestinal;
 • Violarea procesului de lipoliza, în timpul căreia a distrus țesutului adipos subcutanat;
 • Boli ale ficatului și pancreasului;
 • Slăbirea glandei tiroide si glanda pituitara;
 • diabet;
 • căilor aeriene superioare Oncologie;
 • Abuzul de alcool;
 • Ereditatea.

Toate aceste motive conduc la dificultăți O excretată substanțe toxice și produse de degradare, precum și la apariția în țesutul adipos subcutanat nedorite clustere „zgură“, provocând blocarea glandelor sebacee.

Cum de a vindeca Wen

Găsiți lipom poate fi oriunde pe corp în cazul în care există țesut adipos subcutanat: fata, abdomen, solduri, spate, umeri, brațe, gât și așa mai departe. De asemenea, există cazuri în Wen mater de detectare, în zonele dintre mușchii și organele interne.

Simptomele tumori benigne localizate în organism, în cele mai multe cazuri, nu sunt incluse durere. Excepția este dezvoltarea de mai multe lipoame dureroase, este situat de-a lungul trunchiului nervoase. În toate celelalte cazuri, găsi Wen doar vizual sau prin atingere. Următoarele simptome sunt determinate prin palpare și inspecție vizuală:

 • mobilitate mică;
 • consistență elastică;
 • moliciune;
 • Absența pielii se schimbă în educație.

Destul de simptome diferite arată talc formate pe organele interne, creier, sau în glandele mamare.

 • Sugerarea dezvoltarea lipoame în esofag poate fi, în cazul în care există simptome, cum ar fi apariția sentimentului de a avea un obiect străin în gât, frecvent nevoia de a vărsături, greață, tuse de origine necunoscută.
 • Lipom mediastin, în imediata vecinătate a inimii, aorta si bronhiilor, da simptome cum ar fi umflarea feței și o voce răgușită.
 • Wen, stabilit în creier, manifestată ca o presiune intracraniană crescută, vărsături și dureri de cap severe. Apărând în același timp, aceste simptome indică necesitatea urgentă de diagnostic și tratament adecvat, deoarece efectele bolii pot fi imprevizibile și ireversibile.
 • Simptomele de lipoame de san - durere și disconfort.

La examenul clinic, este posibil nu numai pentru a confirma formarea lămpii de petrol, dar, de asemenea, pentru a determina tipul său, este imposibil să se efectueze pe cont propriu, desigur, în cazul în care o persoană nu este un expert în acest domeniu. Cu toate acestea, chiar și experții preferă să meargă la astfel de metode de diagnostic ca ultrasunete, scanare CT, cu raze X sau puncție.Cum de a vindeca Wen

tipuri de lipoame

În ciuda faptului că Wen este o tumoare benigna, există o mare probabilitate de renaștere, de exemplu, din cauza unei traume. Unele tipuri de lipoame sunt mai predispuse la transformarea in tumori maligne, asa ca nu le trateze remedii populare, și se referă la metode de medicina tradițională. Medicii sunt următoarele tipuri de entități:

 • Inelară. De obicei, acoperă gâtul.
 • Treelike. Ei au spini și seamănă cu lemnul. Dezvoltarea în interiorul articulațiilor.
 • Încapsulate. Situat pe organele interne.
 • Cavernos sau angeolipomy. Acesta conține un număr mare de vase de sange.
 • educație Difuz caracterizată prin absența membranelor de țesut conjunctiv.
 • lipom fibroasă, în care există o creștere activă a țesutului conjunctiv.
 • lipoame dureroase.
 • educație osificat. Se disting prin prezența țesutului osos.
 • depozitele de calciu sunt caracteristice petrifitsirovannyh Wen.
 • Lipoame pe piciorul format din piele, după o lungă perioadă de Wen.
 • formațiuni moi și dense, care apar de obicei pe brate si picioare.

terapii

Cum se poate trata un lipom? Medicii spun că, pentru a face față acestei probleme este posibilă numai cu ajutorul chirurgiei. Motivul - încercările de a stoarce sau deschis Wen independent, în cele mai multe cazuri duce la infectii si cresterea anormala. Dacă lipomul este situat pe feței sau a gâtului, că astfel de metode radicale în casa de multe ori se termină cu o nouă problemă - apariția cicatricilor și formarea de noi Wen (în cazul în care țesutul gras este eliminat, nu este în întregime). Experții oferă mai multe opțiuni care pot fi vindecate cu ajutorul talc ca un adult și un copil:

 • Prima opțiune - pentru a trata lipom chirurgical. Dacă doriți să ștergeți copilul Wen, o intervenție chirurgicală se realizează sub anestezie generală. Doctorul face o incizie, conținutul de educație îndepărtat și capsula pleavă Wen.
 • cu laser Treat Wen - metoda este mai puțin dureroasă și are avantaje suplimentare. Este aproape complet fără de sânge, și vindecarea mai rapidă a rănilor chirurgicale. În plus, se recomandă metoda cu laser ca cea mai eficientă, dacă Wen inflamat. Dispozitivul furnizează fasciculul laser care efectuează incizia. lipom Conținut eliminat precum metoda de tratament chirurgical. In ciuda avantajelor, metoda cu laser are un număr de contraindicații. De exemplu, nu ar trebui să se aplice în cazul în care doriți să trateze lipom într-un copil mai mare de 5 ani.
 • Introducere în ac Wen, prin care conținutul tumorii este îndepărtat - sunt metoda de aspirare perforați. Mai puțin de această metodă de tratament este capsula decorticarea incapacitatea și riscul de recidivă. În plus, pentru a trata cu ea mai bine decât adulții. Pentru un copil un risc ridicat de re-formare a nu este acceptabilă.
 • Tratamentul conservator este administrat în fonduri Wen absorbabile. Cure lipom în acest mod eșuează în două sau trei luni. În multe cazuri, această opțiune este cel mai preferat, mai ales pentru un copil care nu a împlinit vârsta de cinci ani.

Cum de a vindeca Wen

În cazul în care Wen inflamate

Ca urmare a prejudiciului (care este valabil mai ales pentru un copil mic), sau încearcă să elimine auto-Wen la domiciliu, tumorile devin adesea infectate si inflamate. În aceste cazuri, medicii recomanda indepartarea cu laser lipom sau chirurgical. Cu toate acestea, înainte de a prescrie medicamente de specialitate pentru a trata inflamația a apărut. Inainte ca tumora gras inflamate nu pot fi eliminate.

Metodele tradiționale de tratament

Dacă, din orice motiv, vindecarea Wen metoda chirurgicala conservatoare sau nu, puteți utiliza metode tradiționale pentru a trata lipom și sare comună sau bicarbonat de sodiu.

Cum de a trata Wen folosind sare

Va avea nevoie de un amestec în proporții egale de sare, smântână și miere. La primirea cada, atunci când pielea în abur, amestecul rezultat a fost aplicat la lipomul. timp de expunere de numai 20 de minute. După aceea, compoziția clătirea cu apă caldă. Durata tratamentului este determinată în mod individual. Efectuați procedura este necesară atât timp cât tumora gras nu va dispărea complet.

Cum de a trata Wen sifon

Cu ajutorul unui bicarbonat de sodiu obișnuit nu se poate vindeca numai ciuperca sau drojdie. Ei nu le place, și talc. În scopul de a trata Wen sifon, trebuie să facă o soluție de sodă.

Reteta 1. Se va lua o lingura de sare și bicarbonat de sodiu. Se dizolvă ingredientele în jumătate de pahar de apă caldă. Udati rezultat bandaj bucată soluție sau tifon. Faceți o compresa. Folie de acoperire nu este necesar. Timp de expunere compresa - până la un tifon uscat. Efectuați procedura pe o bază de zi cu zi, până la dispariția completă a unui lipom.

2.Dureaza Reteta :. L de acid permanganic timp de 0,5 ore. sodă, săpun ras, muștar uscat. Săpun și sifon în 1 lingura. l. muștar - 2 linguri. l. Se dizolvă ingredientele în 0,5 litri de apă caldă. Se tratează Wen folosind comprese compozițiile rezultate.

In plus fata de aceste retete pot fi utilizate numai cu apa gazoasa. O cantitate mică de apă este amestecată cu sodă pentru a produce o suspensie. Suprapusă pe Wen și a avut loc până la uscat. Spălat cu apă caldă. Această metodă nu este mai puțin eficace decât rețetele cu bicarbonat de sodiu sau sare așa cum a fost definit mai sus. Utilizarea apei în suspensie cu sodă până la dispariția trebuie Wen.

În ciuda eficacității ridicate a tratamentului de lipoame moi sau sifon cu sare, este necesar să se ia în considerare contraindicațiile existente. Asta Wen inflamate, și vârsta copilului la 10 ani, și idiosincrasie.