Cum de a schimba limba în Internet Explorer cu mâinile lor

Un astfel de lucru ca o limbă de interfață se referă la limba utilizată în aplicația când se afișează casete de dialog, meniu, atunci când contactați Centrul de asistență, și așa mai departe. D. O mare valoare pentru comoditatea utilizării oricărui browser, inclusiv Internet Explorer, au setările de limbă corecte . Cum se configurează restul browser-ului este stabilit aici. Pentru a modifica aceste setări, veți avea nevoie de un serviciu de instrument, disponibil în Internet Explorer.Cum de a schimba limba în Internet Explorer cu mâinile lor

Setarea limbii în Internet Explorer

Înainte de a schimba limba de Internet Explorer, pentru a lansa browser-ul. În ea, selectați Tools - Internet Options. În trecerea la fila General. În partea de jos există un buton limba în care trebuie să apăsați.

Cum de a schimba limba în Internet Explorer cu mâinile lor

Detectarea automată a limbii site-ului

Internet Explorer are setări care fac browser-ul poate detecta automat limba site-ului dvs. pentru a afișa pagina în original. O astfel de funcție este numită codificarea de limbă. Acesta este inclus în modul următor.Pentru a începe, a lansa browser-ul. Acest lucru se face din meniul Start - bara de căutare sau faceți clic pe pictograma aplicației. Dar există o cale mai ușoară - începând cu ajutorul unei etichete. Cum de a crea o comandă rapidă la Internet Explorer, veți învăța aici. În Internet Explorer, deschideți o pagină Web și faceți clic dreapta mouse-ul pe ea. În lista, vom găsi codificarea elementului. Noi directiona cursorul pe ea și selectați elementul Auto. Pagina de repornire și va apărea în limba, care a fost creat inițial.

Alegerea codificarea de limbă pe cont propriu

Aici, pentru a alege limba dorită. Cele mai recente versiuni ale elementului de browser Mai multe dezvoltatorii sunt înlocuite prin adăugare. De fapt, de la schimbarea numelui, esența nu sa schimbat. În cazul în care browser-ul Internet afișează un mesaj care indică faptul că componente suplimentare sunt necesare pentru a sprijini limbi, va trebui să le descărcați, făcând clic pe butonul corespunzător.

comutare limba poate fi accelerată, care punctul de codificare va trebui să instalați Bara de instrumente. Pentru a face acest lucru în browser, selectați Setări și faceți clic pe Adăugați sau eliminați comenzi. Aici este o listă de butoane din bara de instrumente disponibile, care selectați dreapta și faceți clic pe Adăugați la noi. După aceea, închideți fereastra.

În mod implicit, browser-ul este activat, care vă permite să descărcați în mod automat anumite fonturi necesare pentru a afișa textul de pe o pagină web. Dacă descărcarea automată este dezactivată, puteți reactiva prin intermediul Opțiunilor Tools-Internet. Aici, în secțiunea Securitate, vom găsi butonul Custom Level. După aceea, du-te la sarcina Setări de siguranță. Lângă eticheta Descarca fonturi faceți clic pe Activare. Pentru ca utilizatorul să fie conștienți de ceea ce sunt instalate fonturi, faceți clic pe butonul Request.