Cum de a recupera parola de pe iPad-uri

Din păcate, se întâmplă că uneori utilizatorii uitați parola de pe Apple iPad, nu știu ce să facă, ce și cum să faceți clic. Cum ar putea recupera parola pe iPad-uri dacă este blocat? În acest caz, tableta vă solicită să introduceți parola veche, și nu tastați în toate ca un rău nu este adecvată. Dacă ați uitat parola de pe iPad, aceasta poate fi restaurată prin aplicarea diferitelor metode, dintre care unele le vom discuta în acest articol.Rețineți că rularea parola greșită de cinci ori, a șasea oară tableta este blocată timp de 1 minut, ceea ce apare pe ecran aypada. Apoi, din nou, va avea o șansă de a introduce mai multe parole, și din nou, în cazul în care acestea se dovedesc incorecte, atunci iPad nu va mai cere o parolă și de blocare în noi mai mult.

Deci, nu pierde timpul în zadar, dacă aveți datele de backup în «iTuns» programul sau «icloud». De exemplu, dacă ați sincronizat anterior aypad cu orice dispozitiv, apoi copiați datele păstrate în ea. Deci, nu vă fie frică pentru a șterge datele, în cazul în care există date de rezervă, din cauza aceasta, puteți recupera datele pierdute.

Cum de a recupera parola de pe iPad-uri

Cum de a recupera parola de pe tabletă

Pentru a începe, să decidă ce metodă de îndepărtare a datelor este potrivit pentru tine. Dacă ați sincronizat aypad cu iTunes, vă va plăcea modul de recuperare după program. Dacă sincronizați iPad-ul cu stocare în cloud icloud, atunci ai nevoie pentru a recupera prin acest magazin.

Ei bine, dacă nu ați sincronizat tableta cu orice dispozitiv, dacă nu puteți face o copie de siguranță înainte de procesul de restaurare, va trebui să se aplice modul de greu modul, în care toate datele de pe tableta dvs. vor fi pierdute pentru totdeauna.

Pentru a aduce funcționarea dispozitivului, trebuie să aveți la îndemână o rețea de mare viteză pe Internet, PC sau laptop. Apropo, verificați backup salvat a tabletei. În plus, să stabilească o conexiune între calculatorul de lucru și tabletă. Când sunteți gata, putem continua.

Cum de a recupera parola de pe iPad-uri

recuperarea parolei prin iTunes

Așa cum am menționat mai devreme, în cazul în care tableta sincronizate vreodată cu aytyuns de program, puteți verifica copia stocată a datelor în acest program pe PC. Pentru a efectua modul de recuperare, conectați iPad-ul la computer printr-un cablu USB. Verificați dacă iTunes este în concordanță cu cea mai recentă versiune în cazul în care este depășită moral, apoi asigurați-vă că să-l actualizați. Verificați pentru o rată bună de pe Internet.După ce computerul determină tableta în fereastra de program, apăsați „Restore iPad“, etc să ia iOS firmware necesare și confirmați comanda „Restore“. Apoi, faceți clic pe opțiunea „Restore dintr-o copie a iTunes».

Cum de a recupera parola de pe iPad-uri

Dacă vă păstrați o copie de rezervă a datelor de tabletă este ghidat după dată, selectați cea mai recentă versiune de conservare. Tableta va fi restaurate dintr-o copie de rezervă, și în același timp să reseteze o parolă uitată. Acum puteți seta o nouă parolă, dacă sunteți atent și nu-l uita din nou.

Restaurarea folosind «icloud»

Cum de a recupera parola de pe iPad-uri

În deschis „icloud“, deschideți meniul din partea de sus a listei și selectați „Toate dispozitivele“. În această secțiune, găsiți ID-ul iPad și faceți clic pe opțiunea «iPad Erase“. În acest caz, toate datele de pe tabletă va dispărea odată cu parola uitată. Apoi, selectați „Restore iPad de la o copie de rezervă“ (dacă există unul) sau apăsați comanda „Configurarea ca un nou iPad“ (în cazul în care nu există nici o rezervă). Este important să se aypad blocat c ID-ul a fost pe Internet, pentru că îl puteți găsi doar în acest fel.

Modul de recuperare iPad

Așa cum am menționat mai devreme, dacă nu sincronizați placa cu unul dintre programele de mai sus, atunci această metodă este pentru tine. E un pic nemilos, dar să-l utilizați, puteți obține în cele din urmă acces la iPad.

Conectați tableta la un computer printr-un cablu USB și deschideți iTunes la cea mai recentă versiune actualizată. Online nu va fi nevoie. Apoi, reporniți tableta după cum urmează: dețin împreună cele două butoane externe «putere» și «Acasă» de aproximativ 10 secunde, până când apare logo-ul Apple, și apoi să continue să le menține împreună până la începutul iPad modul de recuperare.

Cum de a recupera parola de pe iPad-uri

După aceea, programul „iTunes“ va fi determinată de dispozitivul conectat este în modul de recuperare, astfel încât să faceți clic pe opțiunea „Restore“ după următoarea cerere. Va lansa recuperarea tabletei, în care toate datele din acesta vor fi eliminate ca parola nefericită.

Programul «iTunes» nu numai că va elimina toate datele, dar, de asemenea, pentru a descărca cea mai recentă versiune de firmware iOS pe tabletă. Dacă în procesul de restaurare a programului firmware-ului va părăsi modul, făcând din nou aceiași pași până când firmware-ul este complet descărcat la tabletă. De restaurare este completă, configurați iPad-ul ca noi și să-l utilizați.

Și nu uita parolele pe iPad! Și timpul este sincronizat cu computerul tabletă sau de stocare în cloud. La urma urmei, având o copie a datelor, amintiți-vă parolele nu este atât de periculos.

Cum de a recupera parola de pe iPad-uri

Restaurarea folosind «DFU» Mod

Există o altă modalitate de recuperare a parolei pe iPad prin modul de recuperare greu numit «DFU». Acesta va trebui, de asemenea, pentru a conecta dispozitivul de blocare la calculator cu program instalat «iTunes», folosind un cablu. Aypad cu necesitatea de a închide, astfel încât ecranul este complet oprit.

Apoi, țineți apăsat butonul «Energie» și butonul «Home» în același timp, timp de aproximativ 10 secunde, iar apoi eliberați butonul de alimentare și butonul de acasă, continuă să dețină chiar câteva secunde. Aypad intra în «DFU» modul când ecranul devine complet negru și lipsit de viață, cu nici un proces nu va fi afișat pe ea.

Notă: nu se blochează indicatorul luminos sau logo-ul de mere!