Cum de a face sânge pentru Halloween acasă

Pentru a obține sânge de Halloween, vampir contemporan nu neapărat jefuiască o stație locală de transfuzie de sânge, sau să se bazeze pe noroc pentru a asista la un accident de mașină pentru a colecta sânge victimelor. Excelent sânge poate face cele mai multe dintre componentele ușor disponibile. Și nu trebuie confundat de perspectiva de a mânca sânge pentru totdeauna surogat: unele dintre speciile sale sunt mult mai gustoase reale, si arata foarte natural.Există multe imitații rețete de sânge. Ele variaza in culoare (venos, capilar, versatil), consistenta (lichid,, cheaguri groase naturale) și aplicații (alimente, ochi, non-alimentare). Producătorii de cosmetice de teatru oferă o gamă largă de sânge fals, care se pot obține cu ușurință pierdut în această abundență „gastronomic“. Sângele este disponibil în diferite forme: lichid, sub formă de pastă, gelatinos, gelatinos, sub formă de pulbere pentru reconstituire. Există „magia“ a capsulei, care va musca, gura mea a format o spumă sângeros minunat, care poate fi scuipat afară. Există sânge din două componente, care se manifestă prin amestecarea a două lichide transparente.

Această abundență este determinată de o varietate de producători formulări de compoziție. Fiecare producător este decis să vă asigure că sale „sânge“ simula pe deplin real, dar are unele avantaje. sânge Imitație trebuie să fie stocate pentru o lungă perioadă de timp, să fie sigur și sănătos, ușor să se spele de îmbrăcăminte, să fie gustoasă și satisface aplicații specifice (de exemplu, sângele nu trebuie să se usuce în timpul zilei de fotografiere). Se combină toate aceste calități într-un produs nu poate fi, și, prin urmare, fiecare caz trebuie să utilizați un anumit tip de sânge.

Într-un film de groază, vom vedea o scenă în care se răstoarnă un camion imens rezervor umplut cu sânge (chiar dacă se reduce aspectul, dar încă). Nu folosiți aceeași pentru acest colorant alimentar scump și glicerol ca bază. Este mult mai ușor și mai ieftin pentru a umple butoiul cu sange pe baza de colorant anilină și carboximetilceluloză (pasta de tapet).

aproape întregul spectru de pigmenți coloranți adecvați pot fi utilizate pentru fabricarea de sânge. Puteți lua o guașă, acrilic, anilină, acuarele, vopsele de ulei, coloranți alimentari, sfeclă de zahăr, suc de afine, minerale de construcție Colera și așa mai departe. Totul depinde de ceea ce doriți să obțineți și în ce scopuri.
Cele mai multe non-alimentare imitație de sânge, iar acestea sunt de obicei mai ieftine. Cu toate acestea, există multe și destul de comestibile rețete.

Deci, cel mai ieftin și destul de plăcut la gust de reteta:

răzuită ecxelente (sau într-un storcator) cantitatea necesară de sfeclă (preferabil tânără). Pune-l într-un vas și se toarnă apă, astfel încât întreaga masă a ascuns câțiva centimetri. Se amestecă, se fierbe pulpa și se adaugă la un zahar pic, vodca și oțet (acționează ca un conservant și face suc de sfeclă mai sângeroase, dar este important să nu exagerați: astfel încât, în alcoolul utilizat ca un conservant suplimentar). Adăugați vodca este necesară după preparare a cafelei sa răcit, în caz contrar se va evapora. Puteți adăuga, de asemenea, un pic de unii aditivi aromatizanți cu un gust și aromă boabe.

Conținutul cratiță să se răcească, tulpina prin mai multe straturi de tifon, iar turta din nou se umple cu apă și oțet și zahăr, și se fierbe din nou. sânge secundar preparată poate fi utilizată, de exemplu, pentru a uda locul crimei - arată și curge, din păcate, nu este la fel de realist ca primar.

Prelungită de sânge sfeclă de încălzire se ingroasa si devine maro. Gradul de densitate va determina cantitatea de zahăr și altele asemenea și un blocaj gros de sfeclă brun poate fi utilizat pentru a simula un cheag. Atunci când a introdus în sucul deja gătită de o anumită cantitate de gelatină poate face un minunat îngheață sângele. Nu uita că gelatina nu poate fi fiert, în caz contrar acesta va pierde proprietățile sale!

sânge de sfeclă trebuie să fie depozitate în frigider, nu mucegăit.

Sfecla de sânge este mai închisă decât venos reală, și pot avea culori diferite, în funcție de soiurile de sfeclă, cantitatea de oțet și durata de gătit. Dar cea mai mare parte a publicului și de make-up artiști cred că este foarte realist.Pe internet am găsit o altă rețetă de sânge demn de remarcat
  • 0,5 litri de sirop de zahăr
  • 100 picături de colorant alimentar roșu
  • 1/4 ceașcă de apă
  • 1/4 cană făină cernută sau amidon de porumb
  • 8 picături de colorant alimentar albastru
Nu știu ce fel de coloranți pentru a fi utilizate în această rețetă, și care este valoarea reală a „cercuri“, folosit aici ca unitate. Dar aceasta reteta este interesant deoarece folosește făină, pentru a da o densitate caracteristică și neclară. Este o idee mare, ca sângele real, prin natura sa, este un fel de dispersie a celulelor roșii din sânge în plasmă.

Foarte des, sângele face pe glicerol cu ​​adaos de coloranți alimentari. Sânge pe baza unor astfel de coloranți precum Rodan și amaranth este foarte dificil să se spele pe piele, și este foarte dificil de ieșire de haine (de foarte multe ori este pur și simplu imposibil). Studioul „Mosfilm“ sânge făcută pe baza acesteia rodanita și glicerol - nu recomandăm să-l folosească. Dacă aveți nevoie de sânge nezasyhayuschaya alimente - folosesc gelatina de sfeclă. Mai puțin mănâncă în sânge pielea nezasyhayuschuyu se poate face pe baza de glicerol sau un ulei vegetal și pigment mineral uscat utilizat în producerea de vopsele guașă.

Dacă sunteți în prezența amarant coloranți alimentari sau Rodan, și doriți să le transforme în sânge - nu în grabă de a utiliza ca bază de glicerol. Vopseaua va fi mai ușor să se spele off în cazul în care se dizolvă pe un sampon sau gel de duș transparent. Gustul acestui sânge nu va mai dulce și amar, dar va rămâne în siguranță și sănătos.

Dacă doriți sângele inundat ochii lui, gatiti-l pe baza de sirop de zahăr și colorant alimentar E122 (vândute în vopsitorie ouă de Paști set). Utilizați numai ingrediente de cea mai de calitate și apă distilată pentru fabricarea sângelui oftalmice. Observați sterilitatea preparatului: conjunctivită și alte boli de ochi - o serie de lucruri foarte neplăcute! Și asigurați-vă că pentru a testa produsul finit pentru tine!

Suplimentare de sânge simulări nealimentar are caracteristici foarte bune pe baza de coloranți anilină purpurii de sânge și pastă de tapet textil.

Ea realiste culori si costuri reduse. Gătitul poate fi pe loc, în orice cantitate, deoarece adezivul si vopseaua sunt usor de rasa, chiar și în apă rece. Foarte ușor de modificat nu numai densitatea și intensitatea unui astfel de sânge, dar, de asemenea, culoarea - adăugarea de coloranți anilină cu alte culori (albastru, maro, galben, negru). Dar sânge preparat folosind coloranți de anilină au un dezavantaj semnificativ - ar trebui să evite contactul prelungit cu pielea și ingestie.

In loc de pasta de tapet achiziționate în timpul fabricării sângelui poate fi utilizată făină sau amidon pastă (tapet lipit anterior este pasta de făină). Tinting pasta in diferite culori, puteți obține un mâl excelent de sânge străin, spută și alte inestetice.

In magazinele de materiale de construcții pot satisface potrivire colorate culoare minerală pentru decorare. Acesta poate fi amestecat cu aproape orice ulei vegetal (măsline, floarea soarelui, porumb ...), dacă aveți nevoie de sânge nezasyhayuschaya, sau pur și simplu se dizolva adezivul pentru tapet de acoperire la grosimea dorită (în acest caz, compoziția este aproape guașă).

Dacă faci unele false, și ai nevoie de nezasyhayuschaya non-absorbant și sânge - folosi vopsele de ulei de artă, topit de parafină. În loc de culori, poti la fel de bine să ia un pigment mineral uscat.

În plus față de cele de mai sus, prepararea pasta de făină de sânge, veți experimenta nici sentimentul incomparabil mai mic atunci când mâna în oala cu sânge de răcire. Este gros, cald, și la fel ca și alunecos reale!

Nu utilizați niciodată sânge adevărat!
Unii directori, extreme insista pe utilizarea în procesul de filmare True Blood. Desigur, pentru a face acest lucru, să ia sângele animalelor, cea mai mare parte urcarea. Ca și conservant este de obicei adăugat în acid acetic - deci acest sânge murat miroase teribil. True Blood este foarte perisabile, utilizarea sa este neigienic, și mulți actori sunt pur și simplu să-l potrivnic. Utilizarea acestui sânge poate duce la consecințe tragice: a lovit zgârieturile foarte mici pe corpul actorului ar putea declanșa cu ușurință o infecție a sângelui și cangrenă. Astfel de cazuri au fost deja - nu se repetă experiența tristă a predecesorilor.

Problema de a găsi o imitație de sânge adecvat este o piatră de poticnire pentru aproape toți cei implicați în efecte speciale si machiaj. Vă oferă o oportunitate unică de a compara sânge reală cu câteva exemple simulate, pe care am donat cinci mililitri de venos lui. Focus pe culoarea de hârtie albă de birou, față de care a fost fotografiat totul.


Se pare ca un sânge venos reală. Ea încă cald!


Se pare că de sânge pe baza de colorant anilinei stacojiu pentru țesături, lipici diluat pe cereale integrale.


Se pare că sângele pe baza de suc de sfeclă, cu adăugarea unei cantități mici de colorant anilină cărămizii.


Aici este sângele sucului de sfeclă roșie și colorant anilinei cu mănunchiuri de sfeclă de „gem“ (suc de sfeclă de zahăr + + oțet + gelatină). În opinia mea, foarte rău. În orice caz, se pare mai bine decât naturale.


Se pare ca un coagulată real, cu pete de sânge uscate pe hârtie albă. Cu imitație de pete de sânge uscat nu ar trebui să fie nici o problemă: pata este lichid și nu curge, iar culoarea este mai ușor pentru a ridica. Utilizați guașă sau acuarelă vopsele obișnuite, și nimic altceva nu inventa.
*****

După cum puteți vedea, diferențele sunt minime, iar în cele mai multe cazuri neglijabile. Sunt sigur că vor exista întotdeauna cineva care va spune că sângele din imagini arate nenatural. Concluzie: nu vă faceți griji, adversarul și arată sânge adevărat, nu poți măcar propria lui.
P. S. O utilizare ketchup numai mâncare.

De asemenea, de sânge pot fi cumpărate în magazinele partenerilor noștri (a se vedea. Bannere pe site-ul). Participanții la forum beneficiază de reduceri în funcție de starea.

protetica unice de școală și recuzită în București: vk.com/grimshop