Cum de a elimina complet din webalta computer

Cum să eliminați webalta, dacă după instalarea unui utilitar software a apărut în browser?

Cum de a elimina complet din webalta computer
Cum de a elimina complet din webalta computer

Ce este Webalta și ceea ce este pentru?

căutarea Webalta - un virus program complet, care este reprezentată în mai multe versiuni: ca o bară de instrumente, toate browserele instalate pe computer, ca o pagina de start a motorului de căutare și browser.Cum de a elimina complet din webalta computer
Cum de a elimina complet din webalta computer

Aspectul motorului de căutare

În acest caz, eliminați programul virus este destul de dificil, deoarece este stabilit imediat sub forma mai multor modificări. Să luăm în considerare toate modurile de a elimina aplicații nedorite de pe PC sau laptop care rulează diferite versiuni ale sistemului de operare Windows.

Eliminați de pe un computer care execută Windows 7

Vebalta recunoscute de cele mai multe programe anti-virus ca Trojan.StartPage.Win32.14997 - acest tip de troian infectează un calculator prin intermediul programului de instalare, cât și prin despachetarea arhivelor. Cu toate acestea, eliminarea virusului printr-un program special nu va rezolva problema. Pagina de pornire și Bara de instrumente va fi prezent în browser-ul tuturor.

Sfat! Înainte de a începe dezinstalarea, asigurați-vă că toate browserele sunt închise sistem de operare. În caz contrar, îndepărtarea poate fi realizată în mod corect și unele elemente rămân în sistemul de servicii.

Cel mai simplu mod - pentru a șterge toate fișierele de pe computer, care se găsește în numele titlului serviciului. Pentru a face acest lucru, du-te la fereastra „Acest computer“ și introduceți cuvântul de căutare „webalta“ (fara ghilimele). Așteptați până când sistemul găsește toate elementele care se potrivesc acestei cereri și șterge fiecare fișier găsit și o etichetă. După aceasta, reporniți computerul și verificați dacă există elemente ale motorului de căutare în browser.

În cazul în care serviciul nu este eliminat, urmați instrucțiunile de mai jos:

 • Deschideți caseta de a alerga. Acesta poate fi accesat din meniul Start, sau printr-o combinație de taste Win + R;
 • Acum aveți nevoie pentru a apela fereastra de registru. Pentru a face acest lucru, tastați regedit de comandă în câmpul de text al ferestrei;

Asigurați-vă că pentru a elimina toate comenzile rapide ale programului de pe desktop și meniul Start. De asemenea, trebuie să fie curățate etichete toate sistemul de operare browsere.

Ștergerea de comenzi rapide browser-ului dvs.

Pentru a șterge toate comenzile rapide de browser de la componentele vebalty, trebuie să fie îndeplinite următoarele orientări:

 1. Faceți clic dreapta pe pictograma Deschideți browser-ul și faceți clic pe Properties;
 2. Câmpul obiect erase șir start.webalta.ru și actualiza proprietățile etichetei;
 3. Valoarea câmpului trebuie să fie schimbat. Acum apăsați modificările.


Servicii de curatare cu un browser

După îndeplinirea acțiunilor de mai sus asigurați-vă că pentru a verifica sistemul de operare pentru a detecta viruși sau program special de mai multe utilități. Un program rău intenționat nu se poate dezinstala și reinstala Webalta pe computer.

Dacă software-ul anti-virus detectat pe elementul PC adware.webalta, puneți-l imediat în carantină. Această metodă vă permite să eliminați pagina de serviciu cu browser-ul permanent.

Cum pentru a șterge Windows XP

Repetați toți pașii care au fost descrise în procesul de îndepărtare a unui serviciu din sistemul de operare Vindous 7. Ar trebui, de asemenea, adăuga mai multe acțiuni care urmează să fie efectuate din cauza naturii a sistemului de operare.

Du-te la „My Computer“ și de a folosi câmpul de căutare user.js găsi fișierul și ștergeți-l. De asemenea, căutați pentru fișierul prefs.js. Este posibil să nu fie în sistem, dar dacă le-ați găsit, deschideți fișierul utilizând un caiet de utilitate standard si du-te la linia 50-60 a documentului. În domeniul acestor linii vor fi browser.startup.homepage text sau _http // webalta .ru. Scoateți ambele opțiuni și salvați fișierul. Acum, reporniți computerul pentru ca modificările să aibă efect.

De asemenea, încercați căutarea pentru fișierul operaprefs_fixed.ini. Eliminați toate rezultatele pentru aceste fișiere de interogare.

În urma toate instrucțiunile de mai sus, eliminați virusul din directorul sistemului de operare, dar motorul de căutare poate rămâne în browser-ul, astfel încât trebuie să ștergeți toate componentele Webalta din fiecare browser instalat pe computer.

Elimina virusul din browser-ul dvs.

Pentru IE (Internet Explorer) urmați aceste instrucțiuni:

 • Porniți din meniul principal Start și mergeți la fereastra Run sau o combinație de Win + R;
 • Introduceți regedit fereastra deschisă,

Cum de a elimina complet din webalta computer
Cum de a elimina complet din webalta computer

 • Deschideți căutarea registru, așa cum este descris în instrucțiunile de mai sus;
 • Introduceți webalta.ru șir de căutare și de a elimina orice elemente. Se repetă de mai multe ori.

Pentru Opera, urmați acești pași:

Sfat! Dacă deschideți un browser și nimic nu sa schimbat, urmați registru de curățare.

Mozilla Firefox

Scoateți serviciul este destul de dificilă din cauza browser-ului. Urmați instrucțiunile de mai jos:

 • Lansarea browser-ul dvs. și căutați meniul Help. Deschide-l;
 • Acum, porniți domeniul soluțiilor informatice pentru problemele și du-te la directorul rădăcină al browser-ului. În acest dosar, localizați fișierele user.js și / sau prefs.js;

Cum de a elimina complet din webalta computer
Cum de a elimina complet din webalta computer

 • De obicei, aceste fișiere virusul se schimbă textul să fie pagina principală în browser. Deschideți fiecare dintre fișierele găsite cu Notepad și pentru a găsi linia care menționează numele webalta. Căutați documentul utilizând tastele de comenzi rapide CTRL + F. Apoi intră în câmpul de text cuvântul sau fraza pe care doriți să căutați.

După efectuarea celor de mai sus, curățați registru, așa cum este descris în articolul precedent instrucțiuni.

Google Chrome

 • Pentru a începe, accesați opțiunile browser-ului, și eliminați din pagina de start browser-ul câmp Vebaltu.

Cum de a elimina complet din webalta computer
Cum de a elimina complet din webalta computer

Pentru a Webalta nu prinde virusul din nou, instalați toate programele numai de la dezvoltatori oficiale site-ului. Nu descărcați jocuri piratate și auto-extragere arhive.