Cum de a crea propria temă pentru computer

Faceți clic pe o secțiune goală de pe desktop, faceți clic-dreapta. Apare meniul contextual, selectați fila în care „Personalizare“. Pop-up cu teme gata făcute. Dar, mai jos, puteți selecta separat componentele. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe linia de „fundal pentru desktop“ și apoi selectați imaginea dorită pentru desktop. există un buton „Browse“ din partea de sus a ferestrei. Prin apasare, veti avea acces la fișierele care sunt stocate pe computer. Selectați fotografia dorită sau mai mult la un moment dat.Dacă selectați mai multe imagini în partea de jos, găsiți linia „Schimbarea imaginii fiecare“. În această linie, introduceți intervalul după care se va schimba imaginea de pe ecran. În selectați „fundal pentru desktop Schimbarea“ colțul din stânga jos al ferestrei. În fereastra rezultată, alege un fundal dorit, apoi faceți clic pe „Salvați modificările“.

Acum, trebuie să alegeți culoarea ferestrei. Faceți clic pe linia de „Window Color“. Apare un meniu, apoi selectați culoarea ferestrei, setați opacitatea. În linia de „Opțiuni suplimentare de proiectare“, au capacitatea de a personaliza culoarea ferestrei mai detaliat. După ce ridica toate setările necesare, salvați modificările.

Apoi, selectați tab-ul „Sunete“. Aici puteți selecta schema de sunet de proiectare Windows sau personalizați-l pe placul dumneavoastră. Alegeți efectele sonore din dreapta și salvați modificările.După ce selectați fila „Screensaver“. Faceți clic pe săgeată și o listă de economizoare de ecran, în cazul în care selectați dorit. Puteți specifica, de asemenea, perioada de timp după care, dacă nu utilizați un computer, apare protectorul de ecran.

Acum, subiectul este în fereastra de sus „Conținutul meu“. La dreapta este linia „Salvare temei“. Faceți clic pe ea. Apare Line, care introduceți numele subiectului și faceți clic pe „Save“. propria temă va fi salvată.

Descarcati software-ul pentru calculator Samsung Tema Designer. În exemplul am folosit versiunea în limba engleză 1.0.3, dar puteți instala orice alt, inclusiv cele cu limba.

Introduceți un nume de proiect și selectați un dosar pentru a salva. Faceți clic pe OK. În viitor, puteți deschide oricând fișierul salvat și edita tema dvs., dacă este necesar.

Alegeți pentru imaginile de butoane cu laturile de aproximativ 50 de pixeli. abateri minore de la aceste dimensiuni ale programului este capabil de a se corecta - va trebui doar să fie de acord pentru a modifica dimensiunea imaginii, făcând clic pe butonul „Da“ în fereastra care apare.

Editați fonturi dacă este necesar, din meniu. Puteți schimba culoarea fontului și transparență.

  • De aici puteți descărca versiunea oficială a programului

Cum de a crea propria temă pentru computer

Faceți clic pe site-ul zona gri, în cazul în care veți vedea o „imagine de fundal“. Nu alegeți prea imagine „mare“, deoarece acestea vor fi încărcate pentru o lungă perioadă de timp. Stăpânește „Designer“. Sub orice secțiune a meniului, puteți pune o fotografie a placut. Faceți clic pe ea, iar imaginea va apărea în locul potrivit.