Cum de a configura Google Chrome

Cu toate acestea, mulți utilizatori ignora deșeuri Chrome, preferând să folosească Opera sau chiar Internet Explorer. Mulți nu știu cum să configurați Google Chrome. Acesta este principalul motiv ignora.În acest articol, vom examina setările de bază ale unei setări de browser pe care o puteți naviga confortabil pe web.

Rulați Google Chrome și în colțul din dreapta sus sunt în căutarea pentru o pictogramă care arata ca trei bare, faceți clic pe ea.

Din meniul vertical selectați elementul de „Settings“

Cum de a configura Google Chrome

Tot am ajuns unde am nevoie. Fii atent la secțiunea „La pornire“. avem în minte, care file sau pagini, vom deschide browser-ul la pornire inițial.

Cum de a configura Google Chrome

Următoarea secțiune avem - este „Aspect“ este de dorit pentru a pune o căpușă lângă elementul „butonul Display“ acasă „“ că suntem întotdeauna în măsură să se întoarcă acasă, dacă se dorește. Putem schimba, de asemenea, pagina de start folosind butonul „Change“. După cum puteți vedea din captura de ecran, ca pagina de start am este tot același motor de căutare „Yandex“.Putem varia ușor aspectul de browser-ul nostru și de a instala orice temă. Acest lucru se poate face cu ajutorul butonului „Alegeți tema“.

Cum de a configura Google Chrome

Cum de a configura Google Chrome

În secțiunea următoare, puteți face imediat motorul de căutare Google Chrome implicit pe sistemul dvs., trebuie doar să apăsați butonul „Setați Google Chrome ca browser prestabilit“

Imediat click pe link-ul „Afișați setările avansate.“ pentru a personaliza în continuare câteva elemente.

Cum de a configura Google Chrome

A se vedea „Parole și formulare“. Aici puteți elimina pasărea din elementul „Oferă salvarea parolelor“. dacă sunteți destul de grave cu privire la securitatea datelor.

Cum de a configura Google Chrome

Un ultim punct important - un „Descărcări“. specificați dosarul în cazul în care pentru a descărca toate fișierele de pe Internet utilizând acest browser, astfel încât să nu le caute. Puteți pune, de asemenea, o bifare de lângă „Întreabă-mă unde salvez fiecare fișier înainte de a descărca.“ dacă nu doriți să arunce toate fișierele descărcate într-un singur dosar.

Toate, acum știi cum să configurați Google Chrome în mod corespunzător.