Cabinetul CT Pyatigorskaya GKB № 2

Cabinetul CT Pyatigorskaya GKB № 2

Multislice tomografie computerizata (MSCT)

Multislice tomografie computerizata (CT), se bazează pe o scanare a corpului uman, prin utilizarea unui fascicul ventilator radiografii. Un aspect important al acestui studiu este de a transmite radiații cu raze X, care convertește datele în semnale electrice, le transmite la un calculator pentru prelucrare și primirea de sinteză a imaginilor în continuare. Inițial, diagnosticare de calculator rezervat doar pentru creier, dar mai târziu a apărut aparatul pentru a scana întregul corp. Pana in prezent, multislice tomografie computerizata - este una dintre metodele cele mai eficiente și extrem de moderne de investigare.MSCT vă permite să obțineți rapid zone mari de imagine, care facilitează examinarea pacienților în stare critică, vase de contrastat (la abdomen si pelvis, organele interne și membrelorMSCT - metoda informativă cea mai modernă de diagnostic. Tomografia computerizată oferă cele mai exacte de raze X imagine anatomice. Utilizarea tomografie computerizata pot fi disponibile pentru studiul (face) cele mai mici modificari in plamani, sinusurile paranazale, abdominale, ale sistemului osos.

Astfel, MSCT ajuta date pentru a identifica boli care necesită tratament de urgență.

În CT de cabinet in spital multispirală de operare tomografie computerizata firma japoneza Toshiba Model Aqulionprime (80 felie). De suplimentare de sincronizare echipament disponibil ECG aparate și injector automat pentru agent de contrast in bolus.

Este o identificare activă a bolilor rare ale sistemului pulmonar, inclusiv boala pulmonară interstițială la pacienții internați în departamentul de pneumologie inter-municipale, precum și venind pe cercetare din alte regiuni.

Angajații biroului participă în mod regulat la activități științifice ale nivelului de stat și internațional.