Bamboo - plantare și de îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de bambus în timpul iernii și

Bambusul este o planta foarte undemanding, asa ca pentru ei este destul de ușor să aibă grijă de la domiciliu, dar tot felul de mare nevoie de soare sau de aerul rece și ventilație în camera unde acestea sunt.Bamboo - plantare și îngrijire la domiciliu


Bamboo - plantare și de îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de bambus în timpul iernii și

Locuinta este extrem de rară de a da peste cultivarea de bambus, acest lucru se datorează mai multe motive.

Primul este faptul că în țara noastră este încă destul de rece de iarnă, care nu permite în timpul iernii să crească planta. Al doilea motiv pentru care bambus nu este adesea văzut în apartamente este că el este o planta agresiv, care nu toate face față cu asta. La urma urmei, în fiecare primăvară impusca muguri, care, în cazul în care nu se taie, va crește. Și în loc de frumoase copaci, subțiri, ai ceva ciudat lipirea în toate direcțiile. Dar acest lucru este, după cum știți, dacă nu avea grijă de planta, în cazul în care, dimpotrivă - bambus este uimitoare.

Este foarte important de a alege locul de aterizare corectă și drenaj bun. Când casa ta era bambus, întregul primul an de nevoia lui de a fertiliza orice mod, este posibil să se facă îngrășăminte complexe, care includ: fosfor, azot și potasiu. În timpul verii, aceste proceduri trebuie să se facă o dată pe lună, iar restul timpului va fi de ajuns o dată pe trimestru.

Bamboo de iluminat

La domiciliu, bambus trebuie să fie plasate în locuri luminoase, care sunt literalmente pline de lumina soarelui. În timpul iernii, aceasta planta trebuie menținută la o temperatură de aproximativ doisprezece sau șaisprezece grade.

Grija pentru bambus - este în primul rând lumina potrivită pentru plante. Aceasta planta, după cum probabil știți iubește soarele și mai ales razele directe. Dacă doriți să crească cel mai mult, că nu este nici un bambus reale în propria lor casă, cel mai bine este de a oferi preferința pentru bambus din zonele tropicale și subtropicale, foarte puțin de temperatură de iarnă în aceste locuri. Prin urmare, să crească o plantă într-un apartament în cazul în care există o încălzire centrală, un lucru stabil, fără probleme.

Cum la apă de bambus?

Îngrijire la domiciliu și de udare bambus ar trebui să fie puse în aplicare foarte abundente, mai ales în timpul verii, pe măsură ce crește, iar terenul nu trebuie uscate în această perioadă. Atunci când planta este în repaus, și o fac în această iarnă, intensitatea de irigare ar trebui să scadă. Bamboo se referă perfect la uscăciunii aerului și nu necesită permanent pulverizare pe frunze gazdă. În cazul în care tipul de bambus înalt, este necesar să se hrănească și se hrănesc în mod regulat. Bamboo necesită o îngrijire foarte silitor la domiciliu, deoarece aceasta va aduce o mare secetă în termen de zece zile, dar acest lucru, desigur. În situații de urgență.

Bamboo ar trebui să fie udat, în funcție de condițiile climatice în care trăiesc. În cazul în care, de exemplu, bambus este într-un spațiu complet închis, solul se poate usca foarte repede, cel mai bun mod de a salva ei este de udare abundenta, astfel veti satura solul și să asigure procesul de uscare. Atunci când în creștere o casă de bambus, udarea-l în fiecare zi, nu este nevoie, desigur, totul depinde de tipul de bambus, dar puteți determina nevoia de irigare privind condițiile de sol, dar, în principiu, și planta în sine. Daca frunzele se încrețească, doar sugerează că apa nu este suficient, în cazul în care atârnă în jos, că, dimpotrivă, că foarte mult.Scurt inforatsiya de îngrijire pentru Bamboo


Bamboo - plantare și de îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de bambus în timpul iernii și

Înălțime / lățime. 50-70 cm / 1,2 m.

timpul înfloririi. foarte rar infloreste in casa.

Aspectul interior bambus. -Verde deschis sau galben-verde plante medicinale.

Locație. acasă pentru bambus interior (Pogonatherum paniceum) au nevoie pe tot parcursul anului - un loc luminos și poluzatenennoe și cald (18-24 ° C); vară pot fi plasate in afara in umbra partiala.

Îngrijirea la domiciliu a camerei de bambus. udă abundent ca uscarea suprafeței solului, în vara în farfurioara trebuie să rămână apă, în alte cazuri, pentru a îndepărta excesul de apă după 2 ore de la udarea ghivecelor sau farfurioara. În primăvara și vara la fiecare 2-3 saptamani pentru a face îngrășământ pentru plante verzi; transplant de primăvară, în cazul în care solul este complet rădăcinile năpădite. Usor de propagat prin diviziune pentru transplant.

Clearance-ul. bambus interior arata bine pe console lângă fereastră.

Cum să aibă grijă de bambus în iarnă și de vară - sfaturi și trucuri

Reproducerea de bambus in casa

O astfel de instalație ca un bambus de origine propagate prin divizarea tufelor în procesul de transplantare, planta este foarte maleabil sa se inmulteasca, bine acceptat în noul pământ, atâta timp cât el a fost bine umezit. Pot sau cada, care este proiectat să crească bambus, trebuie să alegeți o suficient de mare ca bambus creste foarte repede. Ghiveciul ghivece cu plante de interior au nevoie în fiecare an, după cum știți, în primăvară. În cazul în care planta este deja vechi, apoi procesul transplanturile de bambus pot fi efectuate o dată la câțiva ani, aproximativ la fiecare două până la trei ani.

Când ați decis să transplant plantele, și fă-o mai devreme sau mai târziu să. Prima dată Bamboo acasă transplantat imediat după cumpărare, trebuie să cumpărați o oală suficient de largă în avans, aceasta trebuie să fie mai mult decât de două ori decât planta în sine. Când sunteți gata, pe fundul oalei a pus drenajul necesar. Singurul lucru care distinge bambus din multe alte plante, este simplitatea în pământ, este suficient să pământ de grădină obișnuită, care conține compostul, adică nu se amestecă de sol, adaosuri de cărămizi sparte nu au nevoie. Compostul este un efect benefic asupra creșterii bambus, și asigurați-vă că să-l pună într-o oală mare pentru el, el va crește mai repede și să ia tot locul.

În cazul în care planta crește la astfel de cantități încât el este deja aproape de ghiveci, acesta trebuie să fie transplantate. transplant de bambus face cu ușurință la domiciliu. Cea mai mare parte are loc în primăvară, când planta este gata să crească din nou și te rog. Din nou, aveți nevoie pentru a cumpăra o oală mare, atunci trebuie să se concentreze asupra creșterii bambus, dacă vedeți că se dezvoltă rapid și dens, nu se poate cumpăra de două ori potul mai mult, și trei. Dacă nu doriți să planta a crescut pe, bambus este scos din ghiveci, taie aproximativ o treime din rădăcini și aruncat într-un nou teren. Orice ar fi fost, trebuie să se facă atunci când vine momentul, deoarece plină de tot faptul că frunzele se ingalbenesc. Grow nevoie acasă de bambus într-un loc luminos, cu schițe. Apa este necesar ca se va usca solul poate fi uneori bambus pulverizare.

De ce atât de multe cuvinte despre udare? Pur și simplu, multe boli de bambus, ca orice planta, se dezvolta de la regimul de udare necorespunzătoare. Dacă nu este suficient - este rău în cazul în care o mulțime - prost. Vă rugăm să respectați grijă de bambus și echilibru, iar atunci nu va pierde frumusețea plantelor casa ta. De asemenea, pe planta poate apărea diferite paraziți, ca regulă, acarieni și afide. Dacă începeți să observați că planta ofilește, dar cu toate bune udare, atunci cel mai probabil, bambus a devenit o victimă a paraziților. Dacă observați că orice parte nu poate fi salvat, ea a fost atât de impresionat că era puțin probabil să recupereze, să-l taie. Deci, mai multe șanse de a restabili planta. Apoi, planta intreaga sa fie tratate cu o soluție specială, care va ucide orice paraziți rămași, și va crea o carcasă de protecție, ceea ce va permite, în viitor, pentru a evita apariția unor noi „oaspeți“.

A spune că planta de bambus este modest, nici viclean, așa cum s-ar putea, pentru că la început, neobișnuită, s-ar părea că îngrijirea acestor plante este foarte, foarte dificil. Pot să vă asigur că este o chestiune de obicei, atunci când o persoană umple mâna, aderă la toate recomandările pentru îngrijirea de bambus in casa, el devine sănătos de plante, frumos. Așa că bambus plante și satura casa ta frumusețea est.