Alexey-m by-pass parola în - cenzor pe Internet

Am pe calculator, dar nu simplu, iar programul „cenzurat pe Internet.“

„Cenzureze Internetul“ - filtru web conceput pentru a bloca site-uri potențial periculoase și / sau nedorite. În general, programul este foarte ușor de instalat și de folosit, așa cum spun ei, „gospodinele“, dar noi nu vorbim despre cum să-l folosească, ci mai degrabă invers!Acesta nu este un bun «cenzor» nu a dat de oportunități de ieșire în Internet, pe care imaginea nu am potrivi, doar șterge, de asemenea, nu se poate - necesită o parolă, pe care eu, firește, nu am știut că ei nu-l setați, iar administratorul care a făcut acest lucru, nu există nici o . Așa că a trebuit să fie eliminate manual. Privind cu atenție la victimă, a devenit clar că sistemul instalează driverul și dflt.sys service censorsvc.exe. censor.exe și o interfață grafică. fișiere de configurare, care ar putea fi salvate parola nu este găsit, registrul a fost gol partiție:un pic nedumerit, dar oh bine.

Acum, cum să-l facă totul repede și fără prea mult tam-tam:

2) Opriți serviciul (censorsvc.exe):

3) Deconectați cuvântul dispozitiv de rețea care conține «Dflt». Apoi, cineva care opțiune este mai convenabil prin completare snap-in (Manager dispozitive) sau utilizați utilitarul DevCon. Pentru mine la a doua opțiune, dar pentru simplitate, dezactivați toate adaptoarele de rețea:

5) Adăugați înapoi Adaptoare:

6) Porniți serviciul (censorsvc.exe):

7) Rulați programul de dezinstalare standard cu parola.

Dezactivarea serviciului și driver-ul necesar pentru ceea ce ar avea acces la ramura de registru:

ei se ascund, și, în plus, dacă modificați setările în timp ce rulează serviciul, de exemplu prin efectul GMER care nu funcționează.

Aici, în general, și toate!